0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Streetstepper

Prijzen
Streetstepper
Ochtend (8:30 - 12:30) € 29,95
Middag (13:00 - 17:00) € 29,95
Hele dag (8:30 - 17:00) € 39,95
Omschrijving

Wat is een Streetstepper?

De Streetstepper versmelt fietsen en lopen tot een nieuwe manier van outdoor bewegen! Deze bewegingsvorm wordt beschouwd als één
van de gezondste en dit door de natuurlijk rechte rughouding, de minimale belasting van gewrichten en de workout van onder- en bovenlichaam. De varieerbare bewegingen bezorgen je plezier en een gezonder, fitter en strakker lichaam.

Verbeter je houding, conditie en versterk een maximaal aantal spieren, zonder blessures!

Voordelen

Door de staande positie ondervindt de gebruiker van de Streetstepper veel minder belasting van zijn rug en bekken dan bij fietsen.
Bovendien moeten de gewrichten, vooral de knieën, niet de constante schokken opvangen die ze wel moeten verduren bij lopen. Daardoor biedt de Streetstepper een zeer gezonde oefening zonder nadelige bijwerkingen. Dat is ook dokters en kinesisten opgevallen, waardoor het gebruik van de Streetstepper steeds meer geadviseerd wordt! Steeds meer kinesitherapiepraktijken gebruiken de Streetstepper als revalidatiemiddel of raden het hun patiënten aan.

Fun outdoor workout

Buiten fitnessen heeft sowieso veel meer positieve effecten op lichaam en geest als binnen. De Streetstepper doet met zijn vele varianten in de beweging en zijn zalige ‘rusthouding’ bij het uitbollen, daarenboven het fun-gehalte fors stijgen.

Beweeg met een natuurlijk rechte rughouding

Een kromme rughouding leidt vaak tot pijn en vermoeidheid en op lange termijn oa tot slijtage van de ruggewervels.

Scooter Huren Zeeland | Yerseke
Reserveren
Scooter Huren Zeeland | Yerseke

Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Vlot geholpen en hele mooie e-choppers meegekregen. Ook routes lagen klaar. We hadden zelf al route door de Zak van Zuid-Beveland, dus deze gereden. Erg fijn om op de e-chopper te gaan! Lekker stil, zo kun je optimaal genieten van je rit!
Miranda van der Poel
Miranda van der Poel
29/06/2022
Hele leuke dag gehad op de e-choppers. Hele goede service en erg leuk personeel! Bedankt, wij hebben een hele leuke dag gehad! :)
Cornely van Dalen
Cornely van Dalen
28/06/2022
Met Hemelvaartsdag een middag met de e-tuk tuk op pad geweest. Wat een leuke ervaring, een fietsroute gereden rondom Yerseke en de aangrenzende dorpen. Zeker voor herhaling vatbaar om Zeeland eens op een andere manier te bekijken.
Wilma Siemons
Wilma Siemons
27/05/2022
Wij hebben vandaag ontzettend genoten! De hele dag opstap geweest met de Tuktuk inclusief een heerlijke picknick!😋 Superleuk! Een echte aanrader, ook leuk voor kinderen en tieners!😊 Kortom wij gaan dit vaker doen! Bedankt voor de service!
Marinda Minderhoud
Marinda Minderhoud
02/05/2022
Hier twee scooters gehuurd (kaartjes via een andere aanbieder). Mooie en duidelijke website waar je kunt boeken vanaf diverse locaties. Personeel in Yerseke was een aardige man. Gaf duidelijke uitleg en was goed van vertrouwen. Scooters zagen er netjes uit en waren motorisch in orde. Heerlijk een uurtje of 3 rond gereden en het was een echte aanrader. Wij hebben genoten!
Familie Knap
Familie Knap
02/05/2022
Maandag 2de paasdag de Tuk Tuk gehuurd. Met 7 personen een leuke toer gedaan. Wij hebben ontzettend genoten en een geweldig ervaring!
Jos Steketee
Jos Steketee
20/04/2022
Heel leuk om te doen, ook al is de omgeving bekend. Voor herhaling vatbaar
Connie Dominicus
Connie Dominicus
19/04/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online