0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Zeeuws genieten | Waarde

Zeeuws Genieten is een verhuurlocatie van Scooters huren Zeeland

Zeeuws genieten kan je vinden op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde.

Zeeuw Genieten is een uitstekend start- en eindpunt van je scootertocht. Je kunt je auto eenvoudig en gratis voor de deur parkeren en direct op je scooter stappen. Uiteraard liggen er diverse routes voor je klaar op papier of via een QR code online.

De Wester- en Oosterschelde zijn heel dichtbij. Je kan de radartoren die aan de Westerschelde staat, zien vanaf de start locatie. Er liggen fietspaden buitendijks, zodat je vlak langs het water kunt rijden en zelfs zeehondjes kunt spotten op een goede 5 km van de camping!

Bij terugkomst kunt  heerlijk in onze theetuin genieten van verse taart, soep en broodjes van de dag maar ook een heerlijke tapasblank bij een wijntje! U kunt heerlijk zitten in de grote tuin, op het terras en eventueel bij minder weer in de gezellige ruimte binnen.

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kijk rustig verder op onze website waarop veel informatie te vinden is. Nog vragen bel of mail ons gerust.


Routebeschrijving

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

06 382 592 76 zeeuwsgenieten@outlook.com Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021
Heerlijke e-choppers, goed verzorgd. Was zeer gezellige dag😎☀️
Haarstudio Jose
Haarstudio Jose
13/09/2021
Super dag gehad op de e-scooter. Een aanrader. Ook als senior kun je een mooie dag beleven en top genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft.
Jannie de Bel
Jannie de Bel
30/08/2021
Vriendelijke mensen. Top! Voor herhaling vatbaar.
Sandra Swerts
Sandra Swerts
21/08/2021
Vriendelijk mensen
Eva Soriano
Eva Soriano
31/07/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online