+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

E-Fatbike

Preise
E-Fatbike
Vormittag (08:30 - 17:00) € 25,-
Nachmittag (13:00 - 17:00) € 29,95
Ganzer Tag (08:30 - 17:00) € 39,95
Beschreibung

Zeeland ist eine Fünf-Sterne-Radfahrerprovinz. Und natürlich wird man nicht über Nacht einer! Überall in der Provinz finden Sie schöne Radwege, auf denen Sie entlang des Wassers oder durch die Polderlandschaft Zeelands radeln können. Darüber hinaus tragen die Qualität des Fahrradknotensystems, die Wartung, die Routeninformationen und die vielen Fahrradkneipen entlang der Routen dazu bei, dass das Radfahren in Zeeland Spaß macht. Natürlich können Sie Ihre Fahrräder mitbringen, wenn Sie für ein Wochenende oder einen Urlaub nach Zeeland kommen. Aber noch einfacher ist es, sie einfach zu mieten. Bei Scooter Huren Zeeland können Sie zum Beispiel Citybikes, E-Bikes und die neuen, elektrischen Fatbikes mieten.

Scooter Huren Zeeland | Yerseke
Reservieren
Wählen Sie einen Ort zum Mieten

Kunden über
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Möchten Sie auch eine Bewertung hinterlassen?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Verwirklichung: Steketee Online