+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

E-chopper & Mini rijden inclusief lunch

Prijzen
E-chopper & Mini rijden inclusief lunch
Per persoon € 97,50
Omschrijving

Ontdek de Smaak van Zeeland: Een Culinaire Reis door de Zak van Zuid-Beveland

Reserveer ons unieke culinaire reis door de prachtige Zak van Zuid-Beveland, een uniek stukje Zeeland. Je dag begint met een warm welkom op een prachtige plaats de ‘Schaapskooi’ in de Zak van Zuid-Beveland, waar we je trakteren op een heerlijke kop koffie vergezeld van een traditionele Zeeuwse Bolus.

E-chopper

Maar dit is slechts het begin. Stap aan op één van onze elektrische e-choppers en laat je verrassen door mooie route langs schilderachtige landschappen richting Yerseke, het mossel en oesterdorp aan de Zeeuwse kust. Hier wacht aan de waterkant een smaakvolle verrassing op je: een heerlijke lunch bereid met de allerbeste lokale ingrediënten.

Mini Cooper

Na de lunch is het tijd voor een ander soort avontuur. Stap achter het stuur van een klassieke Mini Cooper en verken het achterland van Yerseke, Gemeente Reimerswaal. De Gemeente Reimerswaal biedt niet alleen een rijke historie en prachtige natuur, maar herbergt ook enkele van de meest waardevolle natuurgebieden van Nederland. Een van de hoogtepunten zijn de Natura 2000-gebieden. De Westerschelde, de Oosterschelde en De Moer.

Maar het avontuur stopt hier niet. Bij terustkomst in Yerseke stap jullie weer op onze e-choppers en keren terug naar Heinkenszand, waar je de dag kunt afsluiten met een laatste toast op de geweldige ervaring die je hebt gehad.

Dus, waar wacht je nog op, reserveer vandaag nog!

Kenmerken
Start locatie Heinkenszand
Rijbewijs In het bezit van een B rijbewijsijs
Leeftijd bestuurder mini 21 jaar of ouder
Personen Minimaal 9 personen, maximaal 21 personen
Scooter Huren Zeeland | Yerseke
Reserveren
Scooter Huren Zeeland | Yerseke

Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online