+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Contact

Neem contact met ons op en/of vul het hieronder staande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Naam*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Onderwerp*

  Vragen/Opmerkingen

  Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

  +31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl
  Klanten over
  Scooter Huren Zeeland
  We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
  Leendert Vis
  Leendert Vis
  26/09/2022
  Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
  Richard Jornick
  Richard Jornick
  25/09/2022
  We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
  Speedheat Nederland
  Speedheat Nederland
  16/09/2022
  Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
  Gert-Jan van Manen
  Gert-Jan van Manen
  24/08/2022
  Was top!!
  16/08/2022
  Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
  Tonny Overbeeke
  Tonny Overbeeke
  12/08/2022
  Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
  Dirk Vanderhaeghe
  Dirk Vanderhaeghe
  12/08/2022
  Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
  Bas Valk
  Bas Valk
  11/08/2022

  Wilt u ook een review achterlaten?

  Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online