+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Motoren

Omschrijving

Welkom op de verhuur pagina van Motorini uit Kruiningen

Wij hebben een breed assortiment aan motoren waar u uit kunt kiezen om op een leuke manier de provincie Zeeland te verkennen. Liever een weekje op vakantie naar het buitenland? Ook dat mag met onze huur motoren!

Kleding
Naast een motor kunt u ook een jas, broek en een helm huren bij de motor. Bijna alle motoren zijn uitgerust met een telefoonhouder.

Ophalen & inleveren
De motoren kunnen gehaald en gebracht worden tijdens onze openingstijden. Op zondag zijn wij gesloten, de motor kunt u dan op zaterdag (tijd in overleg) ophalen en maandag ochtend (tijd in overleg) weer terug inleveren.

Rent & Buy
Bent u voornemens een van deze modellen zelf aan te kopen maar wilt u liever eerst een dag rijden in plaats van alleen een proefrit dan hebben wij een mooie aanbieding voor u!

Huur de motor naar uw keuze, indien u daarna overgaat tot aankoop van deze motor dan krijgt u 1 dag motorhuur (excl servicekosten) retour, verwerkt als korting op de aankoopfactuur.

Verzekering
Al onze huurmotoren zijn bij ons all risk verzekerd, wel zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • De persoon die de motor huurt is ook de bestuurder. Wilt u meerdere motoren huren als groep dan moet u per persoon de boeking aanmaken.
  • Er zit een eigen risico van €1500,- op de verzekering, deze is afkoopbaar naar €1000,- of €750,-
  • Motoren mogen enkel gebruikt worden voor normaal weggebruik, offroad rijden, circuit rijden, wedstrijd rijden en snelheidsritten vallen niet binnen de verzekering!
  • U bent in het bezit van een geldig motorrijbewijs.
  • Bij opzettelijk en/of roekeloos rijgedrag bent u niet verzekerd!
  • U mag met de motor naar het buitenland reizen.
  • In geval van diefstal bent u alleen verzekerd indien u aan de volgende stallingseisen voldoet: De motor wordt tussen 23:00-7:00 binnen gestald en op slot gezet met een ART4/5 sterren slot. Indien binnen stallen niet mogelijk is dan mag hij buiten gestald worden mits hij goed bevestigd is met een ART4/5 sterren kettingslot aan een ART4/5 sterren muur of vloeranker of aan een voldoende sterk en geschikt aard- en nagelvast object. Tussen 7.00 uur en 23.00 uur is het toegestaan om dit object alleen door middel van een ART categorie 4/5 goedgekeurd slot te beveiligen.

Volledige polisvoorwaarden vind u in onderstaande link
https://dius.denkis.nl/get-document.php?doc-id=d741ac72-d53d-11ee-8c15-005056a3a2e2

 

Motorini
Reserveren
Motorini


Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online