0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Scooter Huren Zeeland | Yerseke

Locatie Yerseke is de hoofdlocatie van Scooters huren Zeeland

Je vindt Scooter Huren Zeeland in Yerseke, midden in het centrum van Yerseke, samen onder één dak met Tourist Shop Yerseke. Je kunt je auto eenvoudig en gratis voor de deur parkeren en direct op je scooter of fiets stappen. Uiteraard hebben wij diverse routes voor je klaar liggen op papier of via een QR code online. Optioneel bij te boeken; een rijkelijk gevulde lunchbox voor onderweg!

Yerseke is een ideaal startpunt om de mooie provincie Zeeland te ontdekken. Neem bijvoorbeeld Zuid-Beveland. Daar ligt Goes centraal als aantrekkelijke, historische stad. Met de scooter of op de fiets ontdek je in de Zak van Zuid-Beveland prachtige bloemdijken, begroeid met rijen populieren en uitbundige bloeiende bloemen. Pak je scooter en ontdek dat elk seizoen hier anders is!

Wanneer je terug bent van de tocht en de cultuur van Yerseke wilt beleven en of proeven boek dat een rondleiding of Oesterproeverij wat zal worden verzorgd door Tourist Shop Yerseke.

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kijk rustig verder op deze website waarop veel informatie te vinden is. Nog vragen bel of mail ons gerust.


Routebeschrijving

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113 750 711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021
Heerlijke e-choppers, goed verzorgd. Was zeer gezellige dag😎☀️
Haarstudio Jose
Haarstudio Jose
13/09/2021
Super dag gehad op de e-scooter. Een aanrader. Ook als senior kun je een mooie dag beleven en top genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft.
Jannie de Bel
Jannie de Bel
30/08/2021
Vriendelijke mensen. Top! Voor herhaling vatbaar.
Sandra Swerts
Sandra Swerts
21/08/2021
Vriendelijk mensen
Eva Soriano
Eva Soriano
31/07/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online