+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

E-tuktuk

Prijzen
Tuktuk huren
Ochtend (08:30 - 12:30) € 125,-
Middag (13:00 - 17:00) € 150,-
Hele dag (8:30 - 17:00) € 195,-
Avond (17:00 - 21:00) € 195,-
Omschrijving

Wil je genieten van het plezier van een TukTuk zonder last te hebben van stank en lawaai? Dan zijn onze twee elektrische Limo Tuk Tuk’s met een traditioneel Thais design perfect voor jou. Ze zijn aangepast aan de Europese normen veiligheid en voorzieningen. Bij ons kun je rondritten maken waarbij je zelf achter het stuur kruipt en de werking van de Elektrische TukTuk leert kennen. Wij bieden ook chauffeursdiensten aan.

Onze elektrische Limo TukTuk’s bieden plaats aan 5 volwassen passagiers + eventueel 2 kinderen tot 12 jaar. Ze zijn ideaal voor rondritten, vergaderpauzes om iedereen weer wakker te maken, of als shuttleservice om op een leuke manier van A naar B te gaan. En ze zijn ook nog eens snel: ze halen een snelheid van 45 km per uur!

Wil je gezellig met familie, vrienden van collega’s op pad gaan? Maak dan een mooie route door het prachtige landschap van Zeeland. We hebben verschillende geselecteerde routes voor je klaarliggen, waar er ruimte is voor bezichtigingen onderweg van een hapje en drankje.

Ook in de winter kun je bij ons terecht. Onze Tuk Tuk’s kunnen volledig worden afgesloten bij slecht weer, zodat regen en kou buiten blijven en de warmte binnen. Natuurlijk zijn er ook fleecedekens aanwezig voor extra gezelligheid en comfort. Je kunt het hele jaar door onze elektrische Tuk Tuk’s huren.

Onze Elektrische Tuk Tuk’s zijn geschikt voor:

  • Teambuilding-dagen
  • Personeelsuitjes
  • Toertochten
  • Zakelijke pauzes
  • Relatie-evenementen
  • Pendeldienst
  • Promotie Tuk Tuk’s
  • Onvergetelijke vrijgezellen- of familiedagen

Uniek in Zeeland: Wij zijn de enige in Zeeland die deze luxe elektrische TukTuk’s aanbieden.

Kenmerken
Snelheid 45 km/h
Personen 7 (5 volwassenen en 2 kinderen)
Leeftijd minimaal 25 jaar
Rijbewijs autorijbewijs
Borg € 500 contant of per overboeking.
Scooter Huren Zeeland | Yerseke
Reserveren
Scooter Huren Zeeland | Yerseke

Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online