0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl
Op ’t Hof Olmenstein | Kloetinge
Lees meer Route plannen
Zeeuws genieten | Waarde
Lees meer Route plannen
Camping ’t Veerse Meer | Wolphaartsdijk
Lees meer Route plannen
Vierlinden | Goes
Lees meer Route plannen
Camping Linda | Wemeldinge
Lees meer Route plannen
Scooter Huren Zeeland | Yerseke
Lees meer Route plannen

Verhuurlocaties

Verhuurlocaties van Scooter Huren Zeeland

Scooter Huren Zeeland heeft met 6 verhuurlocaties in Zeeland een ruim aanbod van verhuurlocaties. Bij Scooter Huren Zeeland huur je gemakkelijk en snel online of je kan telefonisch contact opnemen.

Scooter Huren Zeeland heeft jarenlange ervaring in de verhuur van scooters, e-choppers, tuktuks en fietsen en dit is dan ook onze passie. Onze aanpak is de mooiste belevings te bieden in Zeeland. Daarom zorgt Scooter Huren Zeeland voor de beste beleving tegen een goede prijs.

Service staat bij ons op nummer één! De service van het gehuurde voertuig wordt gewaarborgd door onze monteurs. Zij zorgen er voor dat je veilig de weg op kan. Onze scooters staan op diverse soorten locaties zoals campings, B&B’s en horecagelegenheden in Zeeland en dan specifiek op het eiland Beveland.

Niet alleen vinden wij kwaliteit van onze (e)-scooters belangrijk, ook dragen wij zorg voor een uitstekende klantenservice. Door onze gemakkelijk te gebruiken website kunt u overal en altijd snel een scooter online reserveren. Daarnaast bieden wij voor de smartphonegebruikers een website die eenvoudig in gebruik is. Wij staan klaar voor al je vragen. Wij zien u graag bij één van onze verhuurpunten.

Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021
Heerlijke e-choppers, goed verzorgd. Was zeer gezellige dag😎☀️
Haarstudio Jose
Haarstudio Jose
13/09/2021
Super dag gehad op de e-scooter. Een aanrader. Ook als senior kun je een mooie dag beleven en top genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft.
Jannie de Bel
Jannie de Bel
30/08/2021
Vriendelijke mensen. Top! Voor herhaling vatbaar.
Sandra Swerts
Sandra Swerts
21/08/2021
Vriendelijk mensen
Eva Soriano
Eva Soriano
31/07/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online