+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl
Motorini
Lees meer Route plannen
Landwinkel de Plantage
Lees meer Route plannen
Camping Den Inkel | Kruiningen
Lees meer Route plannen
Op ’t Hof Olmenstein | Kloetinge
Lees meer Route plannen
Camping ’t Veerse Meer | Wolphaartsdijk
Lees meer Route plannen
Vierlinden | Goes
Lees meer Route plannen
Scooter Huren Zeeland | Yerseke
Lees meer Route plannen

Verhuurlocaties

Verhuurlocaties van Scooter Huren Zeeland

Scooter Huren Zeeland heeft met 6 verhuurlocaties in Zeeland een ruim aanbod van verhuurlocaties. Bij Scooter Huren Zeeland huur je gemakkelijk en snel online of je kan telefonisch contact opnemen.

Scooter Huren Zeeland heeft jarenlange ervaring in de verhuur van scooters, e-choppers, tuktuks en fietsen en dit is dan ook onze passie. Onze aanpak is de mooiste belevings te bieden in Zeeland. Daarom zorgt Scooter Huren Zeeland voor de beste beleving tegen een goede prijs.

Service staat bij ons op nummer één! De service van het gehuurde voertuig wordt gewaarborgd door onze monteurs. Zij zorgen er voor dat je veilig de weg op kan. Onze scooters staan op diverse soorten locaties zoals campings, B&B’s en horecagelegenheden in Zeeland en dan specifiek op het eiland Beveland.

Niet alleen vinden wij kwaliteit van onze (e)-scooters belangrijk, ook dragen wij zorg voor een uitstekende klantenservice. Door onze gemakkelijk te gebruiken website kunt u overal en altijd snel een scooter online reserveren. Daarnaast bieden wij voor de smartphonegebruikers een website die eenvoudig in gebruik is. Wij staan klaar voor al je vragen. Wij zien u graag bij één van onze verhuurpunten.

Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online