0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl
Op ’t Hof Olmenstein | Kloetinge
Lees meer Route plannen
Zeeuws genieten | Waarde
Lees meer Route plannen
Camping ’t Veerse Meer | Wolphaartsdijk
Lees meer Route plannen
Vierlinden | Goes
Lees meer Route plannen
Camping Linda | Wemeldinge
Lees meer Route plannen
Scooter Huren Zeeland | Yerseke
Lees meer Route plannen

Verhuurlocaties

Verhuurlocaties van Scooter Huren Zeeland

Scooter Huren Zeeland heeft met 6 verhuurlocaties in Zeeland een ruim aanbod van verhuurlocaties. Bij Scooter Huren Zeeland huur je gemakkelijk en snel online of je kan telefonisch contact opnemen.

Scooter Huren Zeeland heeft jarenlange ervaring in de verhuur van scooters, e-choppers, tuktuks en fietsen en dit is dan ook onze passie. Onze aanpak is de mooiste belevings te bieden in Zeeland. Daarom zorgt Scooter Huren Zeeland voor de beste beleving tegen een goede prijs.

Service staat bij ons op nummer één! De service van het gehuurde voertuig wordt gewaarborgd door onze monteurs. Zij zorgen er voor dat je veilig de weg op kan. Onze scooters staan op diverse soorten locaties zoals campings, B&B’s en horecagelegenheden in Zeeland en dan specifiek op het eiland Beveland.

Niet alleen vinden wij kwaliteit van onze (e)-scooters belangrijk, ook dragen wij zorg voor een uitstekende klantenservice. Door onze gemakkelijk te gebruiken website kunt u overal en altijd snel een scooter online reserveren. Daarnaast bieden wij voor de smartphonegebruikers een website die eenvoudig in gebruik is. Wij staan klaar voor al je vragen. Wij zien u graag bij één van onze verhuurpunten.

Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Vlot geholpen en hele mooie e-choppers meegekregen. Ook routes lagen klaar. We hadden zelf al route door de Zak van Zuid-Beveland, dus deze gereden. Erg fijn om op de e-chopper te gaan! Lekker stil, zo kun je optimaal genieten van je rit!
Miranda van der Poel
Miranda van der Poel
29/06/2022
Hele leuke dag gehad op de e-choppers. Hele goede service en erg leuk personeel! Bedankt, wij hebben een hele leuke dag gehad! :)
Cornely van Dalen
Cornely van Dalen
28/06/2022
Met Hemelvaartsdag een middag met de e-tuk tuk op pad geweest. Wat een leuke ervaring, een fietsroute gereden rondom Yerseke en de aangrenzende dorpen. Zeker voor herhaling vatbaar om Zeeland eens op een andere manier te bekijken.
Wilma Siemons
Wilma Siemons
27/05/2022
Wij hebben vandaag ontzettend genoten! De hele dag opstap geweest met de Tuktuk inclusief een heerlijke picknick!😋 Superleuk! Een echte aanrader, ook leuk voor kinderen en tieners!😊 Kortom wij gaan dit vaker doen! Bedankt voor de service!
Marinda Minderhoud
Marinda Minderhoud
02/05/2022
Hier twee scooters gehuurd (kaartjes via een andere aanbieder). Mooie en duidelijke website waar je kunt boeken vanaf diverse locaties. Personeel in Yerseke was een aardige man. Gaf duidelijke uitleg en was goed van vertrouwen. Scooters zagen er netjes uit en waren motorisch in orde. Heerlijk een uurtje of 3 rond gereden en het was een echte aanrader. Wij hebben genoten!
Familie Knap
Familie Knap
02/05/2022
Maandag 2de paasdag de Tuk Tuk gehuurd. Met 7 personen een leuke toer gedaan. Wij hebben ontzettend genoten en een geweldig ervaring!
Jos Steketee
Jos Steketee
20/04/2022
Heel leuk om te doen, ook al is de omgeving bekend. Voor herhaling vatbaar
Connie Dominicus
Connie Dominicus
19/04/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online