+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Combineer je E-Chopper Tour met een rondleiding in Yerseke

Datum: 26-04-2024

Wil je Yerseke echt op een unieke manier ervaren? Stap dan op een stoere e-chopper en laat je meenemen langs de havens en oesterputten van Yerseke. Tijdens een onvergetelijke e-chopper tour van 1,5 uur. Dit speciale arrangement begint met een warm welkom bij Scooter Huren Zeeland in Yerseke, waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie en een traditionele Zeeuwse bolus, voordat je op pad gaat met een ervaren gids.

Ontdek de lokale ambachten en streekproducten van Yerseke

Tijdens de tour stopt de gids op verschillende punten om je alles te vertellen over de lokale mossel- en oesterbedrijven. En de ambachten en de tradities die hier al eeuwenlang worden gekoesterd. Een hoogtepunt van de tour is de ontmoeting met de ‘mosselman’ van Yerseke. Onderweg kun je genieten van de verfrissende zeelucht aan de Oosterschelde. Voordat je ontspant in de prachtige natuur van de Yerseke Moer, een veenweidegebied dat rijk is aan geschiedenis en biodiversiteit.

Het e-chopper arrangement bij Scooter Huren Yerseke biedt zowel een ochtend- als middagprogramma. Zodat je zelf kunt kiezen wanneer je deze unieke ervaring wilt beleven. Beide programma’s beginnen met een ontvangst met koffie en Zeeuwse lekkernijen, gevolgd door een e-chopper tour onder begeleiding van een deskundige gids. Na afloop van de tour kun je genieten van een heerlijke oesterproeverij met een glaasje wijn om de ervaring compleet te maken.

E-Chopper Tour

E-Chopper Tour met Oesterproeverij

Reserveer jouw E-Chopper Tour

Dit avontuurlijke arrangement is geschikt voor groepen van 4 tot 15 personen. En is ideaal voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familie-uitjes of vrijgezellenfeesten. En als je met minder dan 4 personen bent, geen zorgen – we zorgen ervoor dat je nog steeds een onvergetelijke ervaring hebt. Neem gerust contact met ons op en wij zorgen voor een op maat gemaakt voorstel.

Mis deze kans niet om Yerseke te ontdekken op een manier die je nooit zult vergeten. Reserveer nu je e-chopper tour met rondleiding bij Scooter Huren Zeeland. En maak je klaar voor ontdekkingen en onvergetelijke momenten!

Let op: Reserveringen voor de e-chopper tour zijn onderhevig aan een minimum aantal deelnemers van 4 personen. Mocht dit aantal niet worden bereikt, dan nemen we minimaal 2 dagen van tevoren contact met je op om de reservering te wijzigen of te annuleren.


Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online