+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Shoppen met de chopper

Datum: 01-12-2021

Zoveel te zien en te doen in Zeeland. Dat wil je natuurlijk allemaal ontdekken! Daarom verhuren we bij Scooter Huren Zeeland de perfecte oplossing om in een dag een deel van Zeeland door te touren. Wat dacht je ervan om het shoppen te combineren met een rit op onze e-choppers? In deze blog delen we een leuke route om te volgen!

Op pad naar de Plantage

Rijd eerst door de polder van Yerseke, richting het station. Hier, in ‘t Kaasgat vlak bij Kruiningen, vind je de Plantage, een grote landwinkel met alles op het gebied van biologisch en lekker eten. Maak er een tussenstop voor een goedgevulde picknickmand met broodjes, quiche, vers fruit en -sap, boluscake, boerenchips en cervelaatworst met walnoot. Je kunt er ook terecht voor een verzorgde high-tea in het zomerseizoen. Snuffel rond in de winkel met ambachtelijke streekproducten als groente en fruit van het seizoen, boerenkaas en -worst, zuivel, vlees van de boerderij, luxe bonbons en snoep. Het is hartstikke leuk om hier een cadeaupakket van samen te laten stellen. Maak het compleet met borrelhapjes, speciaalbieren, wijn of cider.

de plantage

Adres: Kaasgat 4a, 4416 PP, Kruiningen. Meer informatie of een picknickmand bestellen? Kijk op https://deplantagefruit.nl/zeeuwse-picknick-bakfiets/.

Zoobiza, fashion in Ibiza-stijl

Uitgekeken bij de Plantage? Rij dan door naar Zoobiza aan de Stationsweg. In deze kledingzaak vind je hippe damesmode met een heerlijk zomers Ibiza-thema. Kies uit merken als G-Maxx, Y-conic, Bindi, Zoso, Pep, Zip 73 en nog veel meer. Maak je look compleet met sieraden van het merk Barong Barong en tassen in allerlei kleuren en prints. Eigenaresse Willy helpt je graag met het samenstellen van je nieuwe garderobe.

zoobiza

Adres: Stationsweg 15 B, 4416 PH, Kruiningen.

Een kijkje nemen in Kruiningen

Spring op je chopper en rij langs de boomgaarden naar Kruiningen, dat een eindje verderop ligt. Dit is de hoofdplaats van gemeente Reimerswaal. In de Hoofdstraat vind je veel leuke winkels om eens een kijkje te nemen, zoals de drogisterij. Trakteer jezelf op een nieuw parfum, mooie make-upartikelen en Zeeuwse cadeautjes. Zijn er kinderen mee op de chopper? Dan is het leuk om eens binnen te stappen bij ‘t Wienckeltje. Dit gezellige dorpswinkeltje verkoopt kinderkleding, boeken, Zeeuwse mandjes, bakproducten, babyartikelen, kaarten en lekkere snoepjes. Breng daarna een bezoek aan de Driesprong op de Markt, waar je het leukste speelgoed vindt. Tot slot is het elke zaterdag boerenmarkt aan de Hogenakkerweg 25. Van 8.30 tot 11.00 uur koop je hier de lekkerste verse en biologische eitjes, aardappelen, groente en fruit.

Trek gekregen?

Zin in iets zoets? Een eindje verderop op de Markt vind je bakkerij De Gangmaker. Een gezellige plaats met een mooi terras, waar je lekker in de zon een kop koffie kan drinken. Kies uit het brede assortiment patisserie, zoals een verse bolus of andere Zeeuwse lekkernijen of neem een doosje luxe bonbons mee voor thuis. Op warme dagen geniet je hier van huisgemaakt ambachtelijk Italiaans ijs. Voor grote trek is Het Melkmeisje een leuke plek. Dit bekende maatschappelijke restaurant heeft een wisselende menukaart, met zowel vlees- als visgerechten. Je eet hier al voor € 3,50 per persoon. Als dessert is er altijd een stuk versgebakken taart of lekker ijs om van te smullen. Het kan er druk zijn, dus reserveren is aan te raden.

gangmaker

Adres: Gracht 1, 4416 GA, Kruiningen. Reserveren kan via https://www.facebook.com/Maatschappelijk-restaurant-Het-Melkmeisje-345055455922334/

Rondje door Oostdijk & Kruiningen

Van Kruiningen rijden we naar het dorpje Oostdijk, dat nog geen 500 inwoners telt. Je ziet al van een afstand het handelsmerk verschijnen: de Juun! Dit grote beeld van een ui was het idee van Jaap Nieuwenhuijse, directeur van een van de uienbedrijven in Oostdijk. Lokale kunstenaar Cok Balkestein heeft het ontworpen. Samen met hulp van acht uienbedrijven en een machinefabriek uit Kruiningen is het beeld bekostigd. Via de dijk rij je door Oostdijk naar Krabbendijke.

juun oostdijk

In ‘Krabbendieke’ op z’n Zeeuws, oftewel Krabbendijke, zijn veel winkels te vinden. Zo kun je perfect thriftshoppen bij De Ark, waar je onder andere vintagekleding vindt. Bij kinderspeciaalzaak Zuidweg is het leuk shoppen voor kinderen van alle leeftijden. Kies uit merken als Levi’s, Vingino en Rumble Crunch. Eigenaresse Netty geeft je graag tips en komt vaak met verrassende en inspirerende adviezen.

Ga langs bij deze mode- en schoenenwinkels

Shop voor jezelf bij Piens Mode aan de Dorpsstraat, waar je veel sportieve en moderne damesmode vindt. Met merken als Tranfer, Sophia Perla, Zizo en Maicazz zit er altijd wel iets voor je tussen! Voor mooie, bijpassende schoenen ga je langs bij Smit Schoenenmode. Hier worden meer dan 50 merken verkocht, waaronder Gabor, Ecco, van Lier, Tamaris, Australian footwear en Wolky. Je krijgt goed advies en kunt hier overigens ook terecht voor gymschoenen voor kinderen en warme, zachte pantoffels.

Verder shoppen in Krabbendijke

Boekhandel en Drukkerij Van Velzen staat niet alleen bekend om de volle rekken vol mooie boeken, kantoorartikelen en schoolspullen voor studenten van alle leeftijden. Ook voor een enorm aanbod aan allerlei soorten wenskaarten zit je hier aan het juiste adres. Ook drogisterij Looijen heeft zo’n ruim aanbod, maar dan in allerlei leuke Zeeuwse babyartikelen, geurkaarsen, lekkere snoepjes en de mooiste verzorgingsproducten zoals parfum en make-up. De verkoopsters adviseren je graag! Ben je op zoek naar een echt Zeeuws cadeautje? Kies dan bakmixen met Zeeuws meel of een cadeaumandje met Zeeuwse snoepjes. Ga voor je naar huis gaat nog even langs de bakker, waar ze heerlijke Krabbendiekenaartjes verkopen. Deze kleine gebakjes met hazelnootschuim en mokkacrème moet je echt geproefd hebben.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online