0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Zeeland verkennen met een tuktuk

Datum: 21-05-2021

Zeeland beleven met een tuktuk is uniek! Het staat garant voor een onvergetelijk dagje uit met familie, vrienden of je hele gezin. Zeeland is misschien wel dé uitgelezen plek voor een tocht met de tuktuk. Hier zijn ontzettend veel mooie routes om te ontdekken en heel veel leuke plaatsen om even te stoppen. Reserveer nu bij scooterhurenzeeland.nl en ga op ontdekkingstocht!

Tuktuk

Foto: Annuska Barentsen

Ervaar het plezier van tuktuk rijden door Zeeland

Een tuktuk is de ultieme manier om op een relaxte manier de mooiste plekjes van Zeeland te verkennen. Wat dacht je van tukken over de bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland, over Eindeloos Eiland Noord-Beveland, langs de Oosterschelde of kriskras door de mooiste boomgaarden? Het voertuig biedt plaats aan zeven personen en is dankzij zijn elektrische aandrijving zeer eenvoudig te bedienen. Rijd over boerenweggetjes en dijkjes met dit unieke vervoersmiddel en stop bij de leukste terrasjes of boerenwinkels. Je krijgt desgewenst een routekaart mee en tips voor de leukste stops voor onderweg.

Tuktuk huren in Zeeland

De tuktuk die je bij scooterhurenzeeland.nl huurt is elektrisch. Deze heeft een bereik van circa 100 kilometer en haalt een snelheid van maar liefst 45 km/u. Je haalt de tuktuk op in Yerseke. Dit gezellige vissersdorp ligt heel centraal in Zeeland en is, met de vele vis- en mosselrestaurants, een fantastisch begin- en eindpunt voor je ontdekkingstocht in Zeeland. Teken maar eens een denkbeeldige cirkel rondom Yerseke en je ontdekt waar je allemaal naartoe kunt. Heb je daarbij hulp nodig of vind je wat uitleg onderweg prettig? Dan regelt Tourist Shop Yerseke een gids voor je. Zo haal je écht alles uit je dagje Zeeland.

Tuktuk

Foto: Annuska Barentsen

Schoon, stil, snel en vooral superleuk!

Traditionele tuktuk’s op benzine zijn vervuilend en zeer lawaaiig. Daarvan heb je met de tuktuk van scooterhurenzeeland.nl geen last! Deze nieuwe zero emission elektrische limo tuktuk biedt naast de chauffeur plaats aan 6 passagiers en is ideaal voor gezellige rondritten met familie, vrienden of je kinderen! Lachende gezichten verzekerd! Natuurlijk kun je de tuktuk ook huren als ludieke vergaderbreak of als shuttle service om je gasten op een originele manier van A naar B te brengen. We denken graag met je mee. Ideaal is dat je de tuktuk bij slecht weer volledig kunt dicht ritsen. Toet toet, dus rijden maar!

Starten maar!

Huur een tuktuk om een dagdeel of een hele dag de prachtige provincie Zeeland te ontdekken! Geniet op je eigen tempo van wat deze streek je te bieden heeft. En dat is meer dan je denkt! Natuurlijk biedt scooterhurenzeeland.nl ook de mogelijkheid om een lunchpakket te reserveren voor jou en je gezelschap. Heerlijk voor een picknick onderweg. Om een tuktuk te huren bij scooterhurenzeeland.nl is een rijbewijs verplicht. Gelet op de veiligheid van jezelf, de passagiers en de andere weggebruikers verhuren we uitsluitend aan ervaren chauffeurs van 25 jaar en ouder.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Wij hebben vandaag ontzettend genoten! De hele dag opstap geweest met de Tuktuk inclusief een heerlijke picknick!😋 Superleuk! Een echte aanrader, ook leuk voor kinderen en tieners!😊 Kortom wij gaan dit vaker doen! Bedankt voor de service!
Marinda Minderhoud
Marinda Minderhoud
02/05/2022
Hier twee scooters gehuurd (kaartjes via een andere aanbieder). Mooie en duidelijke website waar je kunt boeken vanaf diverse locaties. Personeel in Yerseke was een aardige man. Gaf duidelijke uitleg en was goed van vertrouwen. Scooters zagen er netjes uit en waren motorisch in orde. Heerlijk een uurtje of 3 rond gereden en het was een echte aanrader. Wij hebben genoten!
Familie Knap
Familie Knap
02/05/2022
Maandag 2de paasdag de Tuk Tuk gehuurd. Met 7 personen een leuke toer gedaan. Wij hebben ontzettend genoten en een geweldig ervaring!
Jos Steketee
Jos Steketee
20/04/2022
Heel leuk om te doen, ook al is de omgeving bekend. Voor herhaling vatbaar
Connie Dominicus
Connie Dominicus
19/04/2022
Een hele geslaagde middag gehad op de scooter door Yerseke en omgeving! De scooters waren in goede staat, en het personeel is erg vriendelijk. Een leuke manier om het mooie Zeeland te verkennen :)
Anne Marie Schrijver
Anne Marie Schrijver
04/04/2022
Voor een vrijgezellenfeest de scooters op locatie laten bezorgen en ophalen. Perfecte timing en service, dankjewel voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag!
Chiel Jansen
Chiel Jansen
04/04/2022
Onzettend leuke dag gehad met de stoere e-choppers! Heerlijk in het winterzonnetje en dankzij de tip voor handschoenen en muts hebben we het niet koud gehad!
Renske Visser
Renske Visser
23/02/2022
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online