+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Zeeland verkennen met een tuktuk

Datum: 21-05-2021

Zeeland beleven met een tuktuk is uniek! Het staat garant voor een onvergetelijk dagje uit met familie, vrienden of je hele gezin. Zeeland is misschien wel dé uitgelezen plek voor een tocht met de tuktuk. Hier zijn ontzettend veel mooie routes om te ontdekken en heel veel leuke plaatsen om even te stoppen. Reserveer nu bij scooterhurenzeeland.nl en ga op ontdekkingstocht!

Tuktuk

Foto: Annuska Barentsen

Ervaar het plezier van tuktuk rijden door Zeeland

Een tuktuk is de ultieme manier om op een relaxte manier de mooiste plekjes van Zeeland te verkennen. Wat dacht je van tukken over de bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland, over Eindeloos Eiland Noord-Beveland, langs de Oosterschelde of kriskras door de mooiste boomgaarden? Het voertuig biedt plaats aan zeven personen en is dankzij zijn elektrische aandrijving zeer eenvoudig te bedienen. Rijd over boerenweggetjes en dijkjes met dit unieke vervoersmiddel en stop bij de leukste terrasjes of boerenwinkels. Je krijgt desgewenst een routekaart mee en tips voor de leukste stops voor onderweg.

Tuktuk huren in Zeeland

De tuktuk die je bij scooterhurenzeeland.nl huurt is elektrisch. Deze heeft een bereik van circa 100 kilometer en haalt een snelheid van maar liefst 45 km/u. Je haalt de tuktuk op in Yerseke. Dit gezellige vissersdorp ligt heel centraal in Zeeland en is, met de vele vis- en mosselrestaurants, een fantastisch begin- en eindpunt voor je ontdekkingstocht in Zeeland. Teken maar eens een denkbeeldige cirkel rondom Yerseke en je ontdekt waar je allemaal naartoe kunt. Heb je daarbij hulp nodig of vind je wat uitleg onderweg prettig? Dan regelt Tourist Shop Yerseke een gids voor je. Zo haal je écht alles uit je dagje Zeeland.

Tuktuk

Foto: Annuska Barentsen

Schoon, stil, snel en vooral superleuk!

Traditionele tuktuk’s op benzine zijn vervuilend en zeer lawaaiig. Daarvan heb je met de tuktuk van scooterhurenzeeland.nl geen last! Deze nieuwe zero emission elektrische limo tuktuk biedt naast de chauffeur plaats aan 6 passagiers en is ideaal voor gezellige rondritten met familie, vrienden of je kinderen! Lachende gezichten verzekerd! Natuurlijk kun je de tuktuk ook huren als ludieke vergaderbreak of als shuttle service om je gasten op een originele manier van A naar B te brengen. We denken graag met je mee. Ideaal is dat je de tuktuk bij slecht weer volledig kunt dicht ritsen. Toet toet, dus rijden maar!

Starten maar!

Huur een tuktuk om een dagdeel of een hele dag de prachtige provincie Zeeland te ontdekken! Geniet op je eigen tempo van wat deze streek je te bieden heeft. En dat is meer dan je denkt! Natuurlijk biedt scooterhurenzeeland.nl ook de mogelijkheid om een lunchpakket te reserveren voor jou en je gezelschap. Heerlijk voor een picknick onderweg. Om een tuktuk te huren bij scooterhurenzeeland.nl is een rijbewijs verplicht. Gelet op de veiligheid van jezelf, de passagiers en de andere weggebruikers verhuren we uitsluitend aan ervaren chauffeurs van 25 jaar en ouder.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online