0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Zeeland verkennen met een tuktuk

Datum: 21-05-2021

Zeeland beleven met een tuktuk is uniek! Het staat garant voor een onvergetelijk dagje uit met familie, vrienden of je hele gezin. Zeeland is misschien wel dé uitgelezen plek voor een tocht met de tuktuk. Hier zijn ontzettend veel mooie routes om te ontdekken en heel veel leuke plaatsen om even te stoppen. Reserveer nu bij scooterhurenzeeland.nl en ga op ontdekkingstocht!

Tuktuk

Foto: Annuska Barentsen

Ervaar het plezier van tuktuk rijden door Zeeland

Een tuktuk is de ultieme manier om op een relaxte manier de mooiste plekjes van Zeeland te verkennen. Wat dacht je van tukken over de bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland, over Eindeloos Eiland Noord-Beveland, langs de Oosterschelde of kriskras door de mooiste boomgaarden? Het voertuig biedt plaats aan zeven personen en is dankzij zijn elektrische aandrijving zeer eenvoudig te bedienen. Rijd over boerenweggetjes en dijkjes met dit unieke vervoersmiddel en stop bij de leukste terrasjes of boerenwinkels. Je krijgt desgewenst een routekaart mee en tips voor de leukste stops voor onderweg.

Tuktuk huren in Zeeland

De tuktuk die je bij scooterhurenzeeland.nl huurt is elektrisch. Deze heeft een bereik van circa 100 kilometer en haalt een snelheid van maar liefst 45 km/u. Je haalt de tuktuk op in Yerseke. Dit gezellige vissersdorp ligt heel centraal in Zeeland en is, met de vele vis- en mosselrestaurants, een fantastisch begin- en eindpunt voor je ontdekkingstocht in Zeeland. Teken maar eens een denkbeeldige cirkel rondom Yerseke en je ontdekt waar je allemaal naartoe kunt. Heb je daarbij hulp nodig of vind je wat uitleg onderweg prettig? Dan regelt Tourist Shop Yerseke een gids voor je. Zo haal je écht alles uit je dagje Zeeland.

Tuktuk

Foto: Annuska Barentsen

Schoon, stil, snel en vooral superleuk!

Traditionele tuktuk’s op benzine zijn vervuilend en zeer lawaaiig. Daarvan heb je met de tuktuk van scooterhurenzeeland.nl geen last! Deze nieuwe zero emission elektrische limo tuktuk biedt naast de chauffeur plaats aan 6 passagiers en is ideaal voor gezellige rondritten met familie, vrienden of je kinderen! Lachende gezichten verzekerd! Natuurlijk kun je de tuktuk ook huren als ludieke vergaderbreak of als shuttle service om je gasten op een originele manier van A naar B te brengen. We denken graag met je mee. Ideaal is dat je de tuktuk bij slecht weer volledig kunt dicht ritsen. Toet toet, dus rijden maar!

Starten maar!

Huur een tuktuk om een dagdeel of een hele dag de prachtige provincie Zeeland te ontdekken! Geniet op je eigen tempo van wat deze streek je te bieden heeft. En dat is meer dan je denkt! Natuurlijk biedt scooterhurenzeeland.nl ook de mogelijkheid om een lunchpakket te reserveren voor jou en je gezelschap. Heerlijk voor een picknick onderweg. Om een tuktuk te huren bij scooterhurenzeeland.nl is een rijbewijs verplicht. Gelet op de veiligheid van jezelf, de passagiers en de andere weggebruikers verhuren we uitsluitend aan ervaren chauffeurs van 25 jaar en ouder.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Tuktuk huren was een erg leuk idee. Vriendelijke eigenaar. Top middag gehad.
Erik Post
Erik Post
12/05/2021
Wij hebben een fantastische dag gehad! Echt een aanrader. Super vriendelijke mensen en ze hebben hele leuke en mooie routes klaar liggen. Van 13:00 tot 17:00 lekker toeren voor een leuke prijs. Top!!
Carla Kuster
Carla Kuster
27/04/2021
Hele goede service! Zeker aan te raden!
Danique Hugens
Danique Hugens
27/04/2021
Erg tevreden. E-bikes prima in orde. Vriendelijke eigenaar. Afgelopen week twee e-bikes gehuurd. Het reserveren en betalen via de website ging erg makkelijk. Een dag voorafgaand aan de huur periode een berichtje van de eigenaar ontvangen met de vraag hoe laat wij dachten de fietsen op te halen. Aangekomen bij de verhuur stonden de fietsen al voor ons klaar. De eigenaar was erg vriendelijke. We hadden lang in de auto gezeten en gebruik maken van het toilet was geen probleem. Na een korte uitleg over de e-bikes met een route op pad gegaan. Prettige fietsen die makkelijk te hanteren zijn. Wij waren erg blij dat we E-bikes hadden gehuurd want het waaide flink die dag. Ook bij het terugbrengen van de fietsen van de eigenaar erg vriendelijk. Hij heeft ons nog gewezen welke kant we op moesten voor de B&B waar we zouden overnachten. Erg tevreden!
Marjan Schaap
Marjan Schaap
18/04/2021
Super geregeld en alles lekker gemoedelijk!
Kim Van Loon
Kim Van Loon
18/04/2021
Zaterdagmiddag 4 stoere E-choppers gehuurd met 3 vrienden, heerlijk de hele middag in de zon plezier gehad van onze scooters. Ontvangst was heel relaxed en binnen 5 min waren we onderweg, ik zou dit iedereen aanraden!
Laurens Tijhuis
Laurens Tijhuis
18/04/2021
Fantastische dag gehad! Alles supergoed geregeld. En wat is Yerseke en omgeving leuk om per scooter te verkennen! Prima scooters en we kregen een hele leuke route mee! Dank je wel voor deze unieke ervaring!
avonturen verderkijkers
avonturen verderkijkers
10/04/2021
Vriendelijk ontvangen! De scooters stonden voor ons klaar en kregen een leuke route mee. Een aanrader als je de omgeving wilt verkennen.
floor kuijt
floor kuijt
07/03/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online