+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Met een (e)-scooter en een picknickmand op stap!

Datum: 08-05-2023

Zie je het al voor je? Samen met je partner, vriendin of gezin start je je e-scooter. Jullie plannen voor vandaag? Een heerlijk scootertochtje door Zeeland, maar het eigenlijke doel is toch écht een picknick. Gezellig met je partner of je gezin op een kleedje of bankje middenin de natuur, smullend van zelf gemaakt of vers gekocht lekkers. De Zeeuwse wind blaast zachtjes door je haar, terwijl je een hap van je bolus neemt en tuurt over het water. Ja, dát is Zeeland op zijn best!

Zie je zo’n scootertocht wel zitten? Dat snappen we! Daarom zetten we onze 5 beste picknicktips voor je op een rij.

Picknick langs de Oosterscheldedijk

Vanuit Wemeldinge kun je langs de Oosterschelde naar Kattendijke rijden. Van daaruit rijd je onderlangs de dijk naar de sluis van het Goese Sas. Het uitzicht over de Oosterschelde is hier op elk moment mooi en iedere keer weer anders. Kies een plekje op de dijk, spreid je picknick kleed uit en open je picknickmand en de picknick kan beginnen! Misschien zijn er wel sportduikers in de weer. Tip! Ben je bij het Goese Sas steek dan de sluisdeuren over en rijdt dan terug via Wilhelminadorp, het Goese Meer en tot slot weer naar Wemeldinge. Natuurlijk kun je vanaf het Goese Sas ook koers zetten naar de oude binnenstad en mooie stadshaven van Goes.

Picknicken in de natuur

Tussen de boomgaarden

Kapelle staat bekend als de Bloesem van Zeeland. In en om Kapelle kom je overal boomgaarden tegen. Leuk voor een scootertocht is (een deel van) de fruit- en bloesemtocht. Deze route van 50 kilometer kun je natuurlijk het beste in het voorjaar rijden. Dan staan de appel- en perenbomen volop in bloei. Wil je je picknick graag aanvullen met lokale producten? Dat treft! Tal van (fruit)boeren verkopen hun fruit, maar ook fruitsap, jam en andere lokale producten langs de weg. Maak een tussenstop en geniet van al dat het lekkers dat je langs deze route koopt. Als je je kleed uitspreidt voor een picknick, respecteer dan wel de omgeving en de boomgaarden. Zo is een picknick voor iedereen leuk!

Op de bloemendijken

In de Zak van Zuid-Beveland beheert Natuurmonumenten zo’n 80 kilometer bloemdijken. Daar geniet je in het voorjaar van de bloeiende meidoorns. De Zak van Zuid-Beveland is een oase van rust en ruimte. Een ideale plek voor een ontspannen picknick. Spreid je picknickkleed uit of kies een bankje middenin de natuur.

Picknick met zilte zaligheden

Superleuk is het natuurlijk om eerst met je scooter inkopen te doen en dan een mooie picknickplaats te kiezen. Een picknick in Zeeland is helemaal compleet als je deze aanvult met Zeeuws zaligheden. Koop bijvoorbeeld wat oesters in Yerseke (vergeet je oestermes niet!) en neem een knisperend droge witte wijn mee in je picknickmand. Alles gekocht? Zoek dan snel een plekje langs de Oosterscheldedijk en geniet van wat de zee je heeft gebracht.

bloesem

Met je voeten in het zand

Het strand bij Wemeldinge is niet groot maar wel gezellig! Je kunt met je scooter tot aan de dijk rijden. Parkeren, de dijk oversteken en je picknick kan beginnen. In Zeeland heb je zeeën van tijd dus wil je tussendoor even zwemmen, het kan! Je kunt hier picknicken tot je de zon in de zee ziet zakken.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online