+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Personeelsfeest? Combineer een scooter tour met een gezellige BBQ!

Datum: 26-05-2022

Mag jij dit jaar het personeelsfeest, bedrijfsuitje of teamevent organiseren? Overweeg dan eens een actieve invulling! Kies voor een mooie scooter tocht in Zeeland, natuurlijk met leuke tussenstops. Of combineer je scooter tour met een rondleiding door mosseldorp Yerseke. Op de afsluitende barbecue kunnen jij en je collega’s alle belevenissen van die dag uitgebreid bespreken, natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Als je al eens op een scooter hebt gereden, weet je hoe lekker ontspannen een scooter tour is. Heb je het nog nooit gedaan? Dan is dit jouw kans. Wedden dat je je collega’s hier ook warm voor lopen!  Scooter rijden is niet moeilijk. Je bent er vast zo mee weg. Toch krijgt iedereen vooraf een duidelijke uitleg, zodat jullie zonder zorgen en vol vertrouwen op de scooter kunnen stappen. Daarmee kan een topdag beginnen!

Op de scooter ontdek je Zeeland pas echt
Ga op pad en stop zo her en der in leuke dorpen of bij gezellige horecaplekjes. Zeker als je met een groep op stap gaat, is het slim om je tocht goed voor te bereiden. Eventueel kun je de groep in tweeën of drieën delen, zodat het voor iedereen overzichtelijk blijft. Onderweg is veel mogelijk. Lekker lunchen op de vele terrassen langs de weg, aan de dijk met een schitterend uitzicht over het water, in een gezellige Zeeuwse stad of met je voeten in het zand. Onderweg hoeft de groep zich niet te vervelen. Er is voor iedereen wel iets wat leuk is om te bezoeken of te doen. Zeeland telt zoveel leuke adresjes. Bij Scooter Huren in Zeeland denken ze graag met je mee!

Personeelsfeest Scooter Huren Zeeland

Boek een verzorgd arrangement
Boek je bij Scooter Huren Zeeland een arrangement voor je personeelsfeest, dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is! Vanaf de start met koffie en thee en desgewenst een Zeeuwse bolus, maar ook onderweg én bij de tussenstops die op de route liggen. Die tussenstops worden in overleg bepaald. Wil je tijdens je scooter tocht meer te weten komen over de streek of zet je je collega’s liever in beweging? Of wat te denken van een tussenstop bij een leuke eetgelegenheid? Liever een picknick mee? Ook dat kan geregeld worden!

Scooter naar een rondleiding in Yerseke
Natuurlijk kun je de scooter tocht ook combineren met een rondleiding door ‘Yese’. Yerseke staat bekend om de Zeeuwse zaligheden die hier rechtstreeks uit de Oosterschelde komen. In Yerseke neemt een gids jullie mee op een leerzame maar ook ontspannen ontdekkingstocht langs oesterputten, havens, mosselkotters en de Oosterschelde. Ons advies? Sluit je rondleiding af met ‘waterverse’ oesters en/of mosselen en een heerlijk glas wijn!

Teamuitje Scooter Huren Zeeland

Op de barbecue van het personeelsfeest komen alle verhalen los
Bij terugkomst is een barbecue leuk om alle ervaringen van die dag de revue te laten passeren. De BBQ wordt compleet verzorgd met vlees, vis en vega gerechten en de lekkerste drankjes. Zorgeloos dus, zodat ook iedere collega kan mee eten. Iedereen zal beamen dat het onvergetelijke dag was, die in de gesprekken op het werk nog vaak zal langs komen!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online