0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Scooter rijden met kinderen

Datum: 20-02-2021

Een scootertocht maken is ultieme ontspanning. Het is leuk alleen, maar leuker met z’n tweeën of met een hele groep. Heb je kinderen en wil je die graag achterop meenemen? Dan kan dat natuurlijk ook! Scooter rijden met kinderen is leuk én veilig als je gebruik maakt van een TUV goedgekeurd kinderzitje, zoals Scooter Huren Zeeland heeft. Hou bij het plannen van de tocht natuurlijk wel rekening met de belevingswereld van je kind(eren). Stop eens bij een boomgaard, aan de waterkant of bij wat koeien in de wei. Je zult zien dat je kinderen genieten van een dagje scooteren in Zuid-Beveland.

Kinderen achterop scooter? Veiligheid voorop!

Wie graag met zijn kind wil scooter rijden, heeft een kinderzitje nodig. Het is wettelijk verplicht een kind onder de 7 jaar in een kinderzitje te vervoeren. De kinderzitjes van Scooter Huren Zeeland zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 8 jaar (15-30 kg). Het kinderzitje is TUV goedgekeurd. Dat is belangrijk, je wilt namelijk wel dat je jouw meest waardevolle bezit, jouw kind, 100% veilig kunt meenemen.

Kinderzitje Scooter

Scooter rijden en je ogen uit kijken

Het plezier van kinderen tijdens het scooter rijden, werkt aanstekelijk. Ze zien dingen, die je zelf niet meer opvallen. De koeien in de wei, vogeltjes in de bomen, prachtige bloemen en bloeiende bloesems, maar ook opvallende auto’s die passeren en natuurlijk kraam waar ze ijsjes of ander lekkers verkopen. Die stralende lach, de opgetogen stemmetjes en het enthousiasme dat kinderen uitstralen, natuurlijk mag je dat af en toe belonen met een ‘pitstop’. Voor een lekker ijsje, een zoete Zeeuwse bolus of wat vers fruit direct uit de boomgaard. Of organiseer een picknick, compleet met Zeeuwse streekproducten.

Met de scooter naar attracties

In Zuid-Beveland is van alles te beleven en de afstanden zijn relatief kort. Met je scooter kun je dus met je kinderen overal naar toe rijden. Tips genoeg! In Yerseke ontdek je hoe mosselen en oesters smaken. In Goes is in recreatiegebied De Hollandse Hoeve altijd wel iets beleven of ga bijvoorbeeld met je scooter naar het strandje bij Wemeldinge. Je kunt op de scooter met je kinderen zelfs een heuse kastelenroute plannen! In Zuid-Beveland vind je zowel in Baarland (Kasteel Baarland) als in ’s Heer Arendskerke een kasteel. Dat laatste kasteel, Arendsslot, is het jongste kasteel van Nederland. Wil je het bezoeken, maak dan wel vooraf een reservering.

Kinderern op scooter

Buitendijks op de scooter

In Zuid-Beveland kun je op tal van plaatsen buitendijks op je scooter rijden. Ook dat is leuk met kinderen. Uitkijken over het water is altijd bijzonder. De vele zeilboten met hun kleurrijke zeilen trekken zeker de aandacht. Het passeren van een sluis, bij Wemeldinge of het Goese Sas, is niet alleen spannend maar ook leerzaam. En wie geduld heeft en graag over het water tuurt, ontdekt misschien een zeehond of bruinvis. Dieren die in Zeeland nog volop in het wild leven.
Overtuigd? Scooter rijden met kinderen is in Zeeland een echte belevenis. Je kijkt je ogen uit. In welke windrichting je ook vertrekt, je komt met dierbare herinneringen en mooie verhalen thuis.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Wij hebben vandaag ontzettend genoten! De hele dag opstap geweest met de Tuktuk inclusief een heerlijke picknick!😋 Superleuk! Een echte aanrader, ook leuk voor kinderen en tieners!😊 Kortom wij gaan dit vaker doen! Bedankt voor de service!
Marinda Minderhoud
Marinda Minderhoud
02/05/2022
Hier twee scooters gehuurd (kaartjes via een andere aanbieder). Mooie en duidelijke website waar je kunt boeken vanaf diverse locaties. Personeel in Yerseke was een aardige man. Gaf duidelijke uitleg en was goed van vertrouwen. Scooters zagen er netjes uit en waren motorisch in orde. Heerlijk een uurtje of 3 rond gereden en het was een echte aanrader. Wij hebben genoten!
Familie Knap
Familie Knap
02/05/2022
Maandag 2de paasdag de Tuk Tuk gehuurd. Met 7 personen een leuke toer gedaan. Wij hebben ontzettend genoten en een geweldig ervaring!
Jos Steketee
Jos Steketee
20/04/2022
Heel leuk om te doen, ook al is de omgeving bekend. Voor herhaling vatbaar
Connie Dominicus
Connie Dominicus
19/04/2022
Een hele geslaagde middag gehad op de scooter door Yerseke en omgeving! De scooters waren in goede staat, en het personeel is erg vriendelijk. Een leuke manier om het mooie Zeeland te verkennen :)
Anne Marie Schrijver
Anne Marie Schrijver
04/04/2022
Voor een vrijgezellenfeest de scooters op locatie laten bezorgen en ophalen. Perfecte timing en service, dankjewel voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag!
Chiel Jansen
Chiel Jansen
04/04/2022
Onzettend leuke dag gehad met de stoere e-choppers! Heerlijk in het winterzonnetje en dankzij de tip voor handschoenen en muts hebben we het niet koud gehad!
Renske Visser
Renske Visser
23/02/2022
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online