0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Scooter rijden met kinderen

Datum: 20-02-2021

Een scootertocht maken is ultieme ontspanning. Het is leuk alleen, maar leuker met z’n tweeën of met een hele groep. Heb je kinderen en wil je die graag achterop meenemen? Dan kan dat natuurlijk ook! Scooter rijden met kinderen is leuk én veilig als je gebruik maakt van een TUV goedgekeurd kinderzitje, zoals Scooter Huren Zeeland heeft. Hou bij het plannen van de tocht natuurlijk wel rekening met de belevingswereld van je kind(eren). Stop eens bij een boomgaard, aan de waterkant of bij wat koeien in de wei. Je zult zien dat je kinderen genieten van een dagje scooteren in Zuid-Beveland.

Kinderen achterop scooter? Veiligheid voorop!

Wie graag met zijn kind wil scooter rijden, heeft een kinderzitje nodig. Het is wettelijk verplicht een kind onder de 7 jaar in een kinderzitje te vervoeren. De kinderzitjes van Scooter Huren Zeeland zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 8 jaar (15-30 kg). Het kinderzitje is TUV goedgekeurd. Dat is belangrijk, je wilt namelijk wel dat je jouw meest waardevolle bezit, jouw kind, 100% veilig kunt meenemen.

Kinderzitje Scooter

Scooter rijden en je ogen uit kijken

Het plezier van kinderen tijdens het scooter rijden, werkt aanstekelijk. Ze zien dingen, die je zelf niet meer opvallen. De koeien in de wei, vogeltjes in de bomen, prachtige bloemen en bloeiende bloesems, maar ook opvallende auto’s die passeren en natuurlijk kraam waar ze ijsjes of ander lekkers verkopen. Die stralende lach, de opgetogen stemmetjes en het enthousiasme dat kinderen uitstralen, natuurlijk mag je dat af en toe belonen met een ‘pitstop’. Voor een lekker ijsje, een zoete Zeeuwse bolus of wat vers fruit direct uit de boomgaard. Of organiseer een picknick, compleet met Zeeuwse streekproducten.

Met de scooter naar attracties

In Zuid-Beveland is van alles te beleven en de afstanden zijn relatief kort. Met je scooter kun je dus met je kinderen overal naar toe rijden. Tips genoeg! In Yerseke ontdek je hoe mosselen en oesters smaken. In Goes is in recreatiegebied De Hollandse Hoeve altijd wel iets beleven of ga bijvoorbeeld met je scooter naar het strandje bij Wemeldinge. Je kunt op de scooter met je kinderen zelfs een heuse kastelenroute plannen! In Zuid-Beveland vind je zowel in Baarland (Kasteel Baarland) als in ’s Heer Arendskerke een kasteel. Dat laatste kasteel, Arendsslot, is het jongste kasteel van Nederland. Wil je het bezoeken, maak dan wel vooraf een reservering.

Kinderern op scooter

Buitendijks op de scooter

In Zuid-Beveland kun je op tal van plaatsen buitendijks op je scooter rijden. Ook dat is leuk met kinderen. Uitkijken over het water is altijd bijzonder. De vele zeilboten met hun kleurrijke zeilen trekken zeker de aandacht. Het passeren van een sluis, bij Wemeldinge of het Goese Sas, is niet alleen spannend maar ook leerzaam. En wie geduld heeft en graag over het water tuurt, ontdekt misschien een zeehond of bruinvis. Dieren die in Zeeland nog volop in het wild leven.
Overtuigd? Scooter rijden met kinderen is in Zeeland een echte belevenis. Je kijkt je ogen uit. In welke windrichting je ook vertrekt, je komt met dierbare herinneringen en mooie verhalen thuis.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Tuktuk huren was een erg leuk idee. Vriendelijke eigenaar. Top middag gehad.
Erik Post
Erik Post
12/05/2021
Wij hebben een fantastische dag gehad! Echt een aanrader. Super vriendelijke mensen en ze hebben hele leuke en mooie routes klaar liggen. Van 13:00 tot 17:00 lekker toeren voor een leuke prijs. Top!!
Carla Kuster
Carla Kuster
27/04/2021
Hele goede service! Zeker aan te raden!
Danique Hugens
Danique Hugens
27/04/2021
Erg tevreden. E-bikes prima in orde. Vriendelijke eigenaar. Afgelopen week twee e-bikes gehuurd. Het reserveren en betalen via de website ging erg makkelijk. Een dag voorafgaand aan de huur periode een berichtje van de eigenaar ontvangen met de vraag hoe laat wij dachten de fietsen op te halen. Aangekomen bij de verhuur stonden de fietsen al voor ons klaar. De eigenaar was erg vriendelijke. We hadden lang in de auto gezeten en gebruik maken van het toilet was geen probleem. Na een korte uitleg over de e-bikes met een route op pad gegaan. Prettige fietsen die makkelijk te hanteren zijn. Wij waren erg blij dat we E-bikes hadden gehuurd want het waaide flink die dag. Ook bij het terugbrengen van de fietsen van de eigenaar erg vriendelijk. Hij heeft ons nog gewezen welke kant we op moesten voor de B&B waar we zouden overnachten. Erg tevreden!
Marjan Schaap
Marjan Schaap
18/04/2021
Super geregeld en alles lekker gemoedelijk!
Kim Van Loon
Kim Van Loon
18/04/2021
Zaterdagmiddag 4 stoere E-choppers gehuurd met 3 vrienden, heerlijk de hele middag in de zon plezier gehad van onze scooters. Ontvangst was heel relaxed en binnen 5 min waren we onderweg, ik zou dit iedereen aanraden!
Laurens Tijhuis
Laurens Tijhuis
18/04/2021
Fantastische dag gehad! Alles supergoed geregeld. En wat is Yerseke en omgeving leuk om per scooter te verkennen! Prima scooters en we kregen een hele leuke route mee! Dank je wel voor deze unieke ervaring!
avonturen verderkijkers
avonturen verderkijkers
10/04/2021
Vriendelijk ontvangen! De scooters stonden voor ons klaar en kregen een leuke route mee. Een aanrader als je de omgeving wilt verkennen.
floor kuijt
floor kuijt
07/03/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online