0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Scooter rijden met kinderen

Datum: 20-02-2021

Een scootertocht maken is ultieme ontspanning. Het is leuk alleen, maar leuker met z’n tweeën of met een hele groep. Heb je kinderen en wil je die graag achterop meenemen? Dan kan dat natuurlijk ook! Scooter rijden met kinderen is leuk én veilig als je gebruik maakt van een TUV goedgekeurd kinderzitje, zoals Scooter Huren Zeeland heeft. Hou bij het plannen van de tocht natuurlijk wel rekening met de belevingswereld van je kind(eren). Stop eens bij een boomgaard, aan de waterkant of bij wat koeien in de wei. Je zult zien dat je kinderen genieten van een dagje scooteren in Zuid-Beveland.

Kinderen achterop scooter? Veiligheid voorop!

Wie graag met zijn kind wil scooter rijden, heeft een kinderzitje nodig. Het is wettelijk verplicht een kind onder de 7 jaar in een kinderzitje te vervoeren. De kinderzitjes van Scooter Huren Zeeland zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 8 jaar (15-30 kg). Het kinderzitje is TUV goedgekeurd. Dat is belangrijk, je wilt namelijk wel dat je jouw meest waardevolle bezit, jouw kind, 100% veilig kunt meenemen.

Kinderzitje Scooter

Scooter rijden en je ogen uit kijken

Het plezier van kinderen tijdens het scooter rijden, werkt aanstekelijk. Ze zien dingen, die je zelf niet meer opvallen. De koeien in de wei, vogeltjes in de bomen, prachtige bloemen en bloeiende bloesems, maar ook opvallende auto’s die passeren en natuurlijk kraam waar ze ijsjes of ander lekkers verkopen. Die stralende lach, de opgetogen stemmetjes en het enthousiasme dat kinderen uitstralen, natuurlijk mag je dat af en toe belonen met een ‘pitstop’. Voor een lekker ijsje, een zoete Zeeuwse bolus of wat vers fruit direct uit de boomgaard. Of organiseer een picknick, compleet met Zeeuwse streekproducten.

Met de scooter naar attracties

In Zuid-Beveland is van alles te beleven en de afstanden zijn relatief kort. Met je scooter kun je dus met je kinderen overal naar toe rijden. Tips genoeg! In Yerseke ontdek je hoe mosselen en oesters smaken. In Goes is in recreatiegebied De Hollandse Hoeve altijd wel iets beleven of ga bijvoorbeeld met je scooter naar het strandje bij Wemeldinge. Je kunt op de scooter met je kinderen zelfs een heuse kastelenroute plannen! In Zuid-Beveland vind je zowel in Baarland (Kasteel Baarland) als in ’s Heer Arendskerke een kasteel. Dat laatste kasteel, Arendsslot, is het jongste kasteel van Nederland. Wil je het bezoeken, maak dan wel vooraf een reservering.

Kinderern op scooter

Buitendijks op de scooter

In Zuid-Beveland kun je op tal van plaatsen buitendijks op je scooter rijden. Ook dat is leuk met kinderen. Uitkijken over het water is altijd bijzonder. De vele zeilboten met hun kleurrijke zeilen trekken zeker de aandacht. Het passeren van een sluis, bij Wemeldinge of het Goese Sas, is niet alleen spannend maar ook leerzaam. En wie geduld heeft en graag over het water tuurt, ontdekt misschien een zeehond of bruinvis. Dieren die in Zeeland nog volop in het wild leven.
Overtuigd? Scooter rijden met kinderen is in Zeeland een echte belevenis. Je kijkt je ogen uit. In welke windrichting je ook vertrekt, je komt met dierbare herinneringen en mooie verhalen thuis.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online