0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

NIEUW! Scooteren en fietsen in Zuid-Beveland

Datum: 03-03-2020

Lekker uitwaaien op een mooie retro scooter samen je vriend(in), partner of collega’s? Zuid-Beveland is een fantastische streek in Zeeland om met de scooter of op de fiets te verkennen. Heerlijk om hier alleen, met z’n tweeën of met een groep rond te toeren. Smalle dijkjes, kleurrijke boomgaarden, mooie zeezichten en tal van leuke dorpen en steden voor een korte of langere stop.

Wij zijn Lennert en Lenny Steketee. Wij wonen en werken in Zuid-Beveland. Met ons bedrijf Blue Green Holiday verhuren wij hoofdzakelijke vakantiehuizen in Zuid-Beveland.
Steeds vaker vragen gasten naar de mogelijkheid om een scooter of fiets te huren, voor een dag, dagdeel of de duur van de vakantie. Met Scooter Huren Zeeland beantwoorden we die vraag graag!

Scooter huren Zeeland

Scooter en fietsen in Yerseke

Je vindt Scooter Huren Zeeland in Yerseke, hét vissersdorp van Zuid-Beveland en daarmee een uitstekend start- en eindpunt van je scooter- of fietstocht. Je kunt je auto eenvoudig voor de deur parkeren en direct op je scooter of fiets stappen. Een bakker en een supermarkt vind je in de directe omgeving. Ideaal als je met wat extra proviand op stap wilt. In overleg brengen we de fietsen of scooters naar een ander startpunt.

Scooter- en fietstochten door Zuid-Beveland

Natuurlijk kun je zelf je weg kiezen, maar je kunt ook een door ons uitgestippelde route volgen. Natuurlijk delen we ook onze tips voor leuke tussenstops. Er zijn tal van leuke plekjes om even te pauzeren, gewoon om van het landschap of uitzicht te genieten. Of om lekker even iets te eten of drinken. Kies je voor een dagdeel, dan adviseren we een fiets- of scooterroute door Zuid-Beveland. Wil je langer op pad, dan kun je met de scooter ook naar Walcheren of de Zeelandbrug over richting Schouwen-Duiveland.

Scooters (25 k/u), dus geen helm verplicht

De scooters zijn eenvoudig in gebruik. Onze retro scooters mogen maximaal 25 km per uur rijden. Een helm is niet verplicht. Om op een van onze scooter te mogen rijden, moet je beschikken over een rijbewijs AM (scooterrijbewijs) of rijbewijs B (autorijbewijs) en minimaal 18 jaar oud zijn.

Gewone én elektrische fietsen

De fietsen die we verhuren, zijn zowel gewoon als elektrisch aangedreven. Wil je een kinderzitje, dan regelen we dat graag voor je.

fiets huren met kind

Pech onderweg? Geen paniek!

Natuurlijk zorgen we ervoor dat de (elektrische) fietsen en scooters 100% in orde zijn. Toch kan het gebeuren dat je onderweg stil valt. Is dat het geval, neem dan direct contact met ons op. We komen dan met onze reparatie bus naar je toe en zorgen ervoor dat je weer snel verder kunt. Desnoods zorgen we voor een vervangende scooter of fiets.

Reserveer direct en betaal met Ideal

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online