+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

NIEUW! Scooteren en fietsen in Zuid-Beveland

Datum: 03-03-2020

Lekker uitwaaien op een mooie retro scooter samen je vriend(in), partner of collega’s? Zuid-Beveland is een fantastische streek in Zeeland om met de scooter of op de fiets te verkennen. Heerlijk om hier alleen, met z’n tweeën of met een groep rond te toeren. Smalle dijkjes, kleurrijke boomgaarden, mooie zeezichten en tal van leuke dorpen en steden voor een korte of langere stop.

Wij zijn Lennert en Lenny Steketee. Wij wonen en werken in Zuid-Beveland. Met ons bedrijf Blue Green Holiday verhuren wij hoofdzakelijke vakantiehuizen in Zuid-Beveland.
Steeds vaker vragen gasten naar de mogelijkheid om een scooter of fiets te huren, voor een dag, dagdeel of de duur van de vakantie. Met Scooter Huren Zeeland beantwoorden we die vraag graag!

Scooter Huren Zeeland

Scooter en fietsen in Yerseke

Je vindt Scooter Huren Zeeland in Yerseke, hét vissersdorp van Zuid-Beveland en daarmee een uitstekend start- en eindpunt van je scooter- of fietstocht. Je kunt je auto eenvoudig voor de deur parkeren en direct op je scooter of fiets stappen. Een bakker en een supermarkt vind je in de directe omgeving. Ideaal als je met wat extra proviand op stap wilt. In overleg brengen we de fietsen of scooters naar een ander startpunt.

Scooter- en fietstochten door Zuid-Beveland

Natuurlijk kun je zelf je weg kiezen, maar je kunt ook een door ons uitgestippelde route volgen. Natuurlijk delen we ook onze tips voor leuke tussenstops. Er zijn tal van leuke plekjes om even te pauzeren, gewoon om van het landschap of uitzicht te genieten. Of om lekker even iets te eten of drinken. Kies je voor een dagdeel, dan adviseren we een fiets- of scooterroute door Zuid-Beveland. Wil je langer op pad, dan kun je met de scooter ook naar Walcheren of de Zeelandbrug over richting Schouwen-Duiveland.

Scooters (25 k/u), dus geen helm verplicht

De scooters zijn eenvoudig in gebruik. Onze retro scooters mogen maximaal 25 km per uur rijden. Een helm is niet verplicht. Om op een van onze scooter te mogen rijden, moet je beschikken over een rijbewijs AM (scooterrijbewijs) of rijbewijs B (autorijbewijs) en minimaal 18 jaar oud zijn.

Pech onderweg? Geen paniek!

Natuurlijk zorgen we ervoor dat de (elektrische) fietsen en scooters 100% in orde zijn. Toch kan het gebeuren dat je onderweg stil valt. Is dat het geval, neem dan direct contact met ons op. We komen dan met onze reparatie bus naar je toe en zorgen ervoor dat je weer snel verder kunt. Desnoods zorgen we voor een vervangende scooter of fiets.

Reserveer direct en betaal met Ideal

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online