+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Toeren langs de Oosterschelde en Westerschelde

Datum: 23-06-2023

Huur eens een (e-)scooter, e-chopper of e-Fatbike en ontdek Zeeland op een andere manier. Rijden op een (e)-scooter, e-chopper of e-Fatbike geeft je een ultiem gevoel van vrijheid. Je kunt alle kanten op! Uniek aan Zeeland is natuurlijk het vele water en de prachtige uitzichten. Je hoeft het ruime sop niet te kiezen om daarvan te genieten! Integendeel, met de (e-)scooter, e-chopper of e-Fatbike kun je een mooie tocht maken langs zowel de Oosterschelde als de Westerschelde. Reimerswaal is de gemeente op het smalste stukje van Zuid-Beveland. De Ooster- en Westerschelde zijn daar altijd dichtbij.

Bij Scooter Huren Zeeland kun je terecht voor de meest uiteenlopende vervoersmiddelen; (e-)scooters, e-choppers, e-fatbikes, stapsteps, tuktuks en nog veel meer! Je kunt in Yerseke terecht, maar Scooter Huren Zeeland heeft verschillende opstapplaatsen in de regio. Reimerswaal is een leuke gemeente om je tocht te maken. Let op, Reimerswaal staat niet op de borden. Het is een gemeentenaam. De dorpen Bath, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Rilland, Waarde en Yerseke horen bij deze gemeente, evenals de buurtschappen Gawege, Middenhof, Roelshoek, Schorebrug, Stationsbuurt, Vlake en Völckerdorp.

Oesters en mosselen zo uit de Oosterschelde

Met name Yerseke is bekend vanwege de mosselhandel en oesterkwekerij. Op je tocht langs de Oosterschelde passeer je leuke plaatsen aan het water. Yerseke is natuurlijk de perfecte tussenstop om te genieten van verse schaal- en schelpdieren. Tip: reserveer een rondleiding en leer alles over dit bijzondere vissersdorp aan de Oosterschelde. Een andere pareltje in Yerseke is het veenweidegebied de Yerseke Moer. Het bestaat uit grasland dat vaak erg nat is. Zeker als je bij zonsopkomst daar rondrijdt, zul je verrast worden door het feeërieke landschap. Je kunt tussen 15 juli en 15 oktober een wandeling dwars door het gebied maken. De rest van het jaar is de route gesloten om overwinterende ganzen en broedende weidevogels rust te gunnen.

Fatbike Oosterschelde

Het Verdronken land van Zuid Beveland

Aan de noordkant van de gemeente Reimerswaal ligt het natuurgebied het Verdronken land van Zuid-Beveland. Dit gebied maakt deel uit van het Nationaal Park De Oosterschelde. Eeuwen geleden verdwenen hier 18 dorpen en een stad in de zee bij een grote stormvloed. Nu bestaat het gebied uit slikken en schorren, nat land dat bij vloed onder water komt te staan en deels begroeid is met zoutminnende planten zoals zeekraal en lamsoor. Je kunt het Verdronken Land van Zuid-Beveland niet in, maar vanaf de Oesterdam en de oude haven Rattekaai heb je een fantastisch uitzicht op dit natuurgebied. Het is absoluut de moeite waard om hier naar toe te rijden met je (e-)scooter of e-bike.

Containerreuzen richting Antwerpen

Steek je de flessenhals van Zuid-Beveland over dan kom je aan de Westerscheldekust. Hier zie je imposante containerschepen van en naar Antwerpen varen. Een adembenemend uitzicht. Bij de Buhne van Bath is het uitzicht spectaculair. Neem je kijker mee, er valt onderweg zo veel te zien. Waarde bijvoorbeeld is een prachtig dorp aan de oever van de Westerschelde. Ook Hansweert en Kruiningen zijn je bezoek waard. Bij Scooter Huren Zeeland kennen ze de regio op hun duimpje. Ze helpen je graag op weg.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online