+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Verken Zeeland eens op de fiets

Datum: 21-04-2022

Zeeland is een vijf sterren fietsprovincie. En dat word je natuurlijk niet zomaar! In de hele provincie vind je prachtige fietspaden, waar je langs het water óf door het Zeeuwse polderland kunt fietsen. Verder dragen de kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud, de route informatie en de vele fietscafés langs de routes bij aan het fietsplezier in Zeeland. Natuurlijk kun je je fietsen meenemen als je voor een weekend of vakantie naar Zeeland komt. Maar nog makkelijker is het om ze gewoon te huren. Bij Scooter Huren Zeeland bijvoorbeeld kun je zowel stadfietsen als e-bikes huren.

Fietsen in Zeeland is toch net wat anders dan elders in het land. Nergens is het water zo dichtbij. Voel de wind voor je haren, terwijl je geniet van de eindeloze uitzichten over het water. Superleuk is dat een aantal fietspaden buitendijks liggen. Je ruikt de zee en hoort de meeuwen, terwijl je geniet van al het moois op en rond het water. Fietsen in Zeeland betekent ook prachtige boomgaarden doorkruisen met fruitbomen die volop in bloei staan. Houd je smartphone maar bij de hand, want dat levert gegarandeerd mooie plaatjes op. Denk ook eens aan een fietstocht door de verrassende Zak van Zuid-Beveland. Ga je graag een uitdaging aan? Trap dan eens over de Zeelandbrug of over de Stormvloedkering. Er zijn in Zeeland tal van prachtige routes te fietsen. Iedere dag is anders! Buiten- of binnendijks. Wind mee of tegen. Door steden, mooie dorpjes of juist door de uitgestrekte natuur.

Fiets knooppunten

Bij Scooter Huren Zeeland krijg je natuurlijk tips over leuke fietsroutes én aantrekkelijke plaatsen om te stoppen. Een lekkere bakker voor Zeeuwse bolussen bijvoorbeeld, een boomgaard waar je vers fruit kunt kopen en wat te denken van een goed restaurant om lekker te genieten van een portie gekookte mosselen. Wil je zelf op verkenning uit, dan kun je handig gebruikmaken van de fietsknooppunten. Elk knooppunt heeft een nummer. Daarmee kun je zelf je eigen fietstocht uitstippelen. De aanduidingen op de fietsborden onderweg doen de rest. Bovendien, een beetje verdwalen kan geen kwaad. In Zeeland vind je altijd weer een paadje, een landweggetje of een vriendelijke Zeeuw om je de weg te wijzen. Goed om te weten is ook dat de fietscafés duidelijk herkenbaar zijn aan een speciaal ontworpen gevelbord. Je vindt ze altijd in de buurt van de fietsroute. De fietscafés in Zeeland hebben ook het landelijke kwaliteitslabel ‘Fietsers Welkom’.

E-bike huren Zeeland

Stadsfiets of e-bike huren

Je kunt voor je fietstocht in Zeeland een stadfiets of e-bike huren. De keuze is aan jou! Net als op stadsfiets moet je met een elektrische fiets nog steeds trappen, maar dankzij de elektrische motor krijg je als het ware een ‘duwtje in de rug’. Dat kan in een provincie waar het behoorlijk kan waaien, best prettig zijn. Bovendien, als je een fietstocht in Zeeland maakt wil je meestal twee dingen: lekker bewegen en veel van de omgeving zien. Doordat je met een e-bike harder kunt fietsen, kun je meer kilometers maken in dezelfde tijd. Waar fietstochtjes met een stadsfiets vaak maximaal 30 kilometer lang zijn, kun je op een elektrische fiets makkelijk 60 tot 80 kilometer per dag fietsen. Dat betekent nóg meer Zeeland op je fietstocht!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online