0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Verken Zeeland eens op de fiets

Datum: 21-04-2022

Zeeland is een vijf sterren fietsprovincie. En dat word je natuurlijk niet zomaar! In de hele provincie vind je prachtige fietspaden, waar je langs het water óf door het Zeeuwse polderland kunt fietsen. Verder dragen de kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud, de route informatie en de vele fietscafés langs de routes bij aan het fietsplezier in Zeeland. Natuurlijk kun je je fietsen meenemen als je voor een weekend of vakantie naar Zeeland komt. Maar nog makkelijker is het om ze gewoon te huren. Bij Scooter Huren Zeeland bijvoorbeeld kun je zowel stadfietsen als e-bikes huren.

Fietsen in Zeeland is toch net wat anders dan elders in het land. Nergens is het water zo dichtbij. Voel de wind voor je haren, terwijl je geniet van de eindeloze uitzichten over het water. Superleuk is dat een aantal fietspaden buitendijks liggen. Je ruikt de zee en hoort de meeuwen, terwijl je geniet van al het moois op en rond het water. Fietsen in Zeeland betekent ook prachtige boomgaarden doorkruisen met fruitbomen die volop in bloei staan. Houd je smartphone maar bij de hand, want dat levert gegarandeerd mooie plaatjes op. Denk ook eens aan een fietstocht door de verrassende Zak van Zuid-Beveland. Ga je graag een uitdaging aan? Trap dan eens over de Zeelandbrug of over de Stormvloedkering. Er zijn in Zeeland tal van prachtige routes te fietsen. Iedere dag is anders! Buiten- of binnendijks. Wind mee of tegen. Door steden, mooie dorpjes of juist door de uitgestrekte natuur.

Fiets knooppunten

Bij Scooter Huren Zeeland krijg je natuurlijk tips over leuke fietsroutes én aantrekkelijke plaatsen om te stoppen. Een lekkere bakker voor Zeeuwse bolussen bijvoorbeeld, een boomgaard waar je vers fruit kunt kopen en wat te denken van een goed restaurant om lekker te genieten van een portie gekookte mosselen. Wil je zelf op verkenning uit, dan kun je handig gebruikmaken van de fietsknooppunten. Elk knooppunt heeft een nummer. Daarmee kun je zelf je eigen fietstocht uitstippelen. De aanduidingen op de fietsborden onderweg doen de rest. Bovendien, een beetje verdwalen kan geen kwaad. In Zeeland vind je altijd weer een paadje, een landweggetje of een vriendelijke Zeeuw om je de weg te wijzen. Goed om te weten is ook dat de fietscafés duidelijk herkenbaar zijn aan een speciaal ontworpen gevelbord. Je vindt ze altijd in de buurt van de fietsroute. De fietscafés in Zeeland hebben ook het landelijke kwaliteitslabel ‘Fietsers Welkom’.

E-bike huren ZeelandE-bike huren Zeeland

Stadsfiets of e-bike huren

Je kunt voor je fietstocht in Zeeland een stadfiets of e-bike huren. De keuze is aan jou! Net als op stadsfiets moet je met een elektrische fiets nog steeds trappen, maar dankzij de elektrische motor krijg je als het ware een ‘duwtje in de rug’. Dat kan in een provincie waar het behoorlijk kan waaien, best prettig zijn. Bovendien, als je een fietstocht in Zeeland maakt wil je meestal twee dingen: lekker bewegen en veel van de omgeving zien. Doordat je met een e-bike harder kunt fietsen, kun je meer kilometers maken in dezelfde tijd. Waar fietstochtjes met een stadsfiets vaak maximaal 30 kilometer lang zijn, kun je op een elektrische fiets makkelijk 60 tot 80 kilometer per dag fietsen. Dat betekent nóg meer Zeeland op je fietstocht!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021
Heerlijke e-choppers, goed verzorgd. Was zeer gezellige dag😎☀️
Haarstudio Jose
Haarstudio Jose
13/09/2021
Super dag gehad op de e-scooter. Een aanrader. Ook als senior kun je een mooie dag beleven en top genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft.
Jannie de Bel
Jannie de Bel
30/08/2021
Vriendelijke mensen. Top! Voor herhaling vatbaar.
Sandra Swerts
Sandra Swerts
21/08/2021
Vriendelijk mensen
Eva Soriano
Eva Soriano
31/07/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online