0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Heb je een rijbewijs nodig voor een e-chopper?

Datum: 16-04-2022

Op een e-chopper ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Bij Scooter Huren Zeeland kun je twee typen e-choppers huren. De basis e-chopper en de stoere variant. Welke e-chopper je ook huurt, ze staan garant voor een onvergetelijke tocht langs stoere zeedijken, kronkelende dijkjes of eindeloze stranden. Of ga de stad in en parkeer je e-chopper voor het terras, waar je heerlijk geniet van een drankje en het uitzicht. Om een e-chopper te mogen besturen heb je alleen een geldig scooterrijbewijs nodig of een rijbewijs.

Stap op een e-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in Zeeland. Een e-chopper is een elektrisch aangedreven scooter met vet dikke banden en een stoere uitstraling. Je zit natuurlijk alleen op een e-chopper, maar eventueel kun je wel een kind van maximaal 12 jaar mee achterop nemen. Tijdens een 100% milieuvriendelijke tocht kun je zelfstandig met je eigen gezelschap een mooie tour door Zeeland maken. De dijken langs de Oosterschelde en de Westerschelde, de duinen en de boomgaarden vormen een perfect decor voor een e-chopper tour. Relaxed sturend met de elektrisch aangedreven chopper ontdek je hoe mooi Zeeland is. Een e-chopper tocht is superleuk als onderdeel van een bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje, vrijgezellenuitje of je weekendje weg in Zeeland. Cruise dwars door het groene polderlandschap in stilte genietend van het moois dat je onderweg tegenkomt. En één ding is zeker: als je met de e-choppers over de Zeeuwse wegen rijdt, trek je gegarandeerd de aandacht.

rijbewijs e-choppers

Opstappen en wegrijden met de e-chopper

Opstappen en wegrijden; zo eenvoudig is het rijden met een e-chopper. Met een gangetje van 25 kilometer per uur kom je direct in een relaxstand. Bovendien: een helm is niet nodig. Voor het huren van een e-chopper heb je een geldig scooterrijbewijs of bromfiets certificaat nodig of een rijbewijs. Je kunt de e-chopper bij Scooter Huren Zeeland huren voor een ochtend, middag of zelfs een hele dag.
Natuurlijk geven we je vooraf, bij het ophalen van de e-chopper(s), een duidelijke uitleg. Zo kun je direct lekker gaan cruisen en hoef je geen tijd te besteden aan het zelf ontdekken hoe alles werkt. Opstappen kan bij één van de zes verhuurlocaties in Zeeland. Van daaruit geniet je van alle toeristische hotspots in de omgeving of koers je naar een terrasje in één van de gezellige dorpen of steden die Zeeland rijk is. Vind je zelf maar moeilijk de weg? Bij Scooter Huren Zeeland vind je meerdere routes waarover je met je e-chopper een halve of hele dag kunt doen.

Goed onderhouden e-choppers

De elektrische choppers van Scooter Huren Zeeland worden goed en regelmatig onderhouden. Dat betekent dat je met een gerust gevoel de e-chopper kunt starten. En mocht er onverhoopt een mankement zijn aan de e-chopper, dan staat ons serviceteam klaar om het mankement zo snel mogelijk te verhelpen. Het team van Scooter Huren Zeeland zorgt altijd voor een oplossing, zodat je de leuke dag gewoon kunt afmaken.

E-chopper

Zin om een e-chopper te huren?

Dat kan bij Scooter Huren Zeeland heel eenvoudig. Je kunt veilig online reserveren en ziet direct hoeveel e-choppers er op een bepaalde dag beschikbaar zijn. Vergeet bij het ophalen van je e-chopper niet om een geldig scooterrijbewijs, bromfiets certificaat of een rijbewijs mee te nemen. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die op de e-chopper(s) gaat rijden. Alles in orde? Start je e-chopper maar en ontdek dat e-chopper rijden een superleuk dagje uit is.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021
Heerlijke e-choppers, goed verzorgd. Was zeer gezellige dag😎☀️
Haarstudio Jose
Haarstudio Jose
13/09/2021
Super dag gehad op de e-scooter. Een aanrader. Ook als senior kun je een mooie dag beleven en top genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft.
Jannie de Bel
Jannie de Bel
30/08/2021
Vriendelijke mensen. Top! Voor herhaling vatbaar.
Sandra Swerts
Sandra Swerts
21/08/2021
Vriendelijk mensen
Eva Soriano
Eva Soriano
31/07/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online