+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Heb je een rijbewijs nodig voor een e-chopper?

Datum: 16-04-2022

Op een e-chopper ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Bij Scooter Huren Zeeland kun je twee typen e-choppers huren. De basis e-chopper en de stoere variant. Welke e-chopper je ook huurt, ze staan garant voor een onvergetelijke tocht langs stoere zeedijken, kronkelende dijkjes of eindeloze stranden. Of ga de stad in en parkeer je e-chopper voor het terras, waar je heerlijk geniet van een drankje en het uitzicht. Om een e-chopper te mogen besturen heb je alleen een geldig scooterrijbewijs nodig of een rijbewijs.

Stap op een e-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in Zeeland. Een e-chopper is een elektrisch aangedreven scooter met vet dikke banden en een stoere uitstraling. Je zit natuurlijk alleen op een e-chopper, maar eventueel kun je wel een kind van maximaal 12 jaar mee achterop nemen. Tijdens een 100% milieuvriendelijke tocht kun je zelfstandig met je eigen gezelschap een mooie tour door Zeeland maken. De dijken langs de Oosterschelde en de Westerschelde, de duinen en de boomgaarden vormen een perfect decor voor een e-chopper tour. Relaxed sturend met de elektrisch aangedreven chopper ontdek je hoe mooi Zeeland is. Een e-chopper tocht is superleuk als onderdeel van een bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje, vrijgezellenuitje of je weekendje weg in Zeeland. Cruise dwars door het groene polderlandschap in stilte genietend van het moois dat je onderweg tegenkomt. En één ding is zeker: als je met de e-choppers over de Zeeuwse wegen rijdt, trek je gegarandeerd de aandacht.

rijbewijs e-choppers

Opstappen en wegrijden met de e-chopper

Opstappen en wegrijden; zo eenvoudig is het rijden met een e-chopper. Met een gangetje van 25 kilometer per uur kom je direct in een relaxstand. Bovendien: een helm is niet nodig. Voor het huren van een e-chopper heb je een geldig scooterrijbewijs of bromfiets certificaat nodig of een rijbewijs. Je kunt de e-chopper bij Scooter Huren Zeeland huren voor een ochtend, middag of zelfs een hele dag.
Natuurlijk geven we je vooraf, bij het ophalen van de e-chopper(s), een duidelijke uitleg. Zo kun je direct lekker gaan cruisen en hoef je geen tijd te besteden aan het zelf ontdekken hoe alles werkt. Opstappen kan bij één van de zes verhuurlocaties in Zeeland. Van daaruit geniet je van alle toeristische hotspots in de omgeving of koers je naar een terrasje in één van de gezellige dorpen of steden die Zeeland rijk is. Vind je zelf maar moeilijk de weg? Bij Scooter Huren Zeeland vind je meerdere routes waarover je met je e-chopper een halve of hele dag kunt doen.

Goed onderhouden e-choppers

De elektrische choppers van Scooter Huren Zeeland worden goed en regelmatig onderhouden. Dat betekent dat je met een gerust gevoel de e-chopper kunt starten. En mocht er onverhoopt een mankement zijn aan de e-chopper, dan staat ons serviceteam klaar om het mankement zo snel mogelijk te verhelpen. Het team van Scooter Huren Zeeland zorgt altijd voor een oplossing, zodat je de leuke dag gewoon kunt afmaken.

E-chopper

Zin om een e-chopper te huren?

Dat kan bij Scooter Huren Zeeland heel eenvoudig. Je kunt veilig online reserveren en ziet direct hoeveel e-choppers er op een bepaalde dag beschikbaar zijn. Vergeet bij het ophalen van je e-chopper niet om een geldig scooterrijbewijs, bromfiets certificaat of een rijbewijs mee te nemen. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die op de e-chopper(s) gaat rijden. Alles in orde? Start je e-chopper maar en ontdek dat e-chopper rijden een superleuk dagje uit is.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online