0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Kies de e-scooter voor een ontspannen dagje uit in Zeeland

Datum: 24-05-2022

Rijden met een elektrische scooter of e-chopper betekent heerlijk  ontspannen toeren. De E-scooter rijdt geruisloos, waardoor je Zeeland optimaal kunt beleven. Daarnaast zijn ze eenvoudig te besturen en heb je geen helm nodig. Met volle teugen genieten dus, met de Zeeuwse zee wind door je haren! Dat belooft een onvergetelijke dagje uit in Zeeland te worden.

Beleef een dagje uit in Zeeland eens op een andere manier.  Met een e-scooter of e-chopper cruise je duurzaam en geruisloos over de weg. Je ontdekt op een ontspannen manier de mooiste plekjes van Zeeland. En dat zijn er veel! Kies voor de waterkant en toer langs de Oosterschelde, de Westerschelde of het Veerse Meer. Op sommige plekken kun je zelfs buitendijks rijden. Ervaar de ruimte en de weidse uitzichten. In Zeeland zie je telkens weer een nieuwe overkant om te ontdekken. Het Zeeuwse water is niet alleen leuk om al scooterend te beleven. Het zorgt ook voor de lekkerste gerechten. Na een e-scooter of e-chopper tocht smaakt een pan verse mosselen heerlijk. Mosselen eet je gewoon lekker met je handen; zo uit de schelp in je mond. De Oosterschelde biedt meer zilte zaligheden om te ontdekken, zoals oesters, Oosterscheldekreeft en verse vis. Daarmee maak je je dagje uit in Zeeland compleet!

E-scooter huren

Relax sturend over Zeeuwse bloemendijken

Relaxed sturend met de elektrisch aangedreven scooter of chopper rijd je ongeveer 25 kilometer per uur. Een perfect tempo om de omgeving optimaal te beleven. Wil je iets anders dan water en zee? Stuur dan eens richting de Zak van Zuid-Beveland. Daar vind je zo’n 80 kilometer aan prachtige bloemendijken. Wedden dat de foto’s die je hier maakt goed scoren op je Instagram? Op de bloemdijken groeien bijna twintig bedreigde plantensoorten. Geniet in het voorjaar van de bloeiende meidoorns. En beleef in de zomer de bonte mengelmoes van geuren en kleuren. Onderweg kom je door mooie, Zeeuwse dorpjes waar het ‘oorverdovend’ stil is. Wat een aangename rust! Maak je dagje uit in Zeeland op de e-scooter nog leuker door je eigen picknickmand mee te nemen of pauzeer bij leuke, authentieke zaken zoals De Landing in Baarland of Compagnie Surf et Turf in Hoedekenskerke.

Gezellige steden om te ontdekken

Natuurlijk heeft Zeeland meer dan natuurschoon alleen. De gezellige Zeeuwse steden zoals Goes, Middelburg, Veere en Zierikzee liggen binnen handbereik. Wil je naar de monumentenstad Zierikzee, dan passeer je de iconische Zeelandbrug. Hier maak je gegarandeerd prachtige foto’s. Houd je smartphone standby! In Goes is het alle dagen gezellig, zowel rond de Grote Markt als bij de historische stadshaven. En in Middelburg en Veere struikel je bijna over alle monumenten. Koers op een van deze steden aan via smalle binnenwegjes en langs authentieke Zeeuwse dorpen en ontdek hoe leuk een dagje Zeeland op de e-scooter of e-chopper is!

Winkelstad Goes

Zin in zo’n dagje uit in Zeeland?

Een e-scooter of e-chopper kun je eenvoudig online reserveren bij Scooter Huren Zeeland. Er zijn maar liefst zes locaties waar je kunt opstappen. Zo zit je direct dichtbij de route die je wilt rijden. Kinderen tot 12 jaar neem je gezellig achterop mee. Reken maar dat ook zij genieten van zo’n stoere tocht door Zeeland! Een dagje uit op de e-chopper of e-scooter is ook leuk als bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje. Kortom, reserveren, starten en genieten maar!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Wij hebben vandaag ontzettend genoten! De hele dag opstap geweest met de Tuktuk inclusief een heerlijke picknick!😋 Superleuk! Een echte aanrader, ook leuk voor kinderen en tieners!😊 Kortom wij gaan dit vaker doen! Bedankt voor de service!
Marinda Minderhoud
Marinda Minderhoud
02/05/2022
Hier twee scooters gehuurd (kaartjes via een andere aanbieder). Mooie en duidelijke website waar je kunt boeken vanaf diverse locaties. Personeel in Yerseke was een aardige man. Gaf duidelijke uitleg en was goed van vertrouwen. Scooters zagen er netjes uit en waren motorisch in orde. Heerlijk een uurtje of 3 rond gereden en het was een echte aanrader. Wij hebben genoten!
Familie Knap
Familie Knap
02/05/2022
Maandag 2de paasdag de Tuk Tuk gehuurd. Met 7 personen een leuke toer gedaan. Wij hebben ontzettend genoten en een geweldig ervaring!
Jos Steketee
Jos Steketee
20/04/2022
Heel leuk om te doen, ook al is de omgeving bekend. Voor herhaling vatbaar
Connie Dominicus
Connie Dominicus
19/04/2022
Een hele geslaagde middag gehad op de scooter door Yerseke en omgeving! De scooters waren in goede staat, en het personeel is erg vriendelijk. Een leuke manier om het mooie Zeeland te verkennen :)
Anne Marie Schrijver
Anne Marie Schrijver
04/04/2022
Voor een vrijgezellenfeest de scooters op locatie laten bezorgen en ophalen. Perfecte timing en service, dankjewel voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag!
Chiel Jansen
Chiel Jansen
04/04/2022
Onzettend leuke dag gehad met de stoere e-choppers! Heerlijk in het winterzonnetje en dankzij de tip voor handschoenen en muts hebben we het niet koud gehad!
Renske Visser
Renske Visser
23/02/2022
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online