+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Kies de e-scooter voor een ontspannen dagje uit in Zeeland

Datum: 24-05-2022

Rijden met een elektrische scooter of e-chopper betekent heerlijk  ontspannen toeren. De E-scooter rijdt geruisloos, waardoor je Zeeland optimaal kunt beleven. Daarnaast zijn ze eenvoudig te besturen en heb je geen helm nodig. Met volle teugen genieten dus, met de Zeeuwse zee wind door je haren! Dat belooft een onvergetelijke dagje uit in Zeeland te worden.

Beleef een dagje uit in Zeeland eens op een andere manier.  Met een e-scooter of e-chopper cruise je duurzaam en geruisloos over de weg. Je ontdekt op een ontspannen manier de mooiste plekjes van Zeeland. En dat zijn er veel! Kies voor de waterkant en toer langs de Oosterschelde, de Westerschelde of het Veerse Meer. Op sommige plekken kun je zelfs buitendijks rijden. Ervaar de ruimte en de weidse uitzichten. In Zeeland zie je telkens weer een nieuwe overkant om te ontdekken. Het Zeeuwse water is niet alleen leuk om al scooterend te beleven. Het zorgt ook voor de lekkerste gerechten. Na een e-scooter of e-chopper tocht smaakt een pan verse mosselen heerlijk. Mosselen eet je gewoon lekker met je handen; zo uit de schelp in je mond. De Oosterschelde biedt meer zilte zaligheden om te ontdekken, zoals oesters, Oosterscheldekreeft en verse vis. Daarmee maak je je dagje uit in Zeeland compleet!

E-scooter huren

Relax sturend over Zeeuwse bloemendijken

Relaxed sturend met de elektrisch aangedreven scooter of chopper rijd je ongeveer 25 kilometer per uur. Een perfect tempo om de omgeving optimaal te beleven. Wil je iets anders dan water en zee? Stuur dan eens richting de Zak van Zuid-Beveland. Daar vind je zo’n 80 kilometer aan prachtige bloemendijken. Wedden dat de foto’s die je hier maakt goed scoren op je Instagram? Op de bloemdijken groeien bijna twintig bedreigde plantensoorten. Geniet in het voorjaar van de bloeiende meidoorns. En beleef in de zomer de bonte mengelmoes van geuren en kleuren. Onderweg kom je door mooie, Zeeuwse dorpjes waar het ‘oorverdovend’ stil is. Wat een aangename rust! Maak je dagje uit in Zeeland op de e-scooter nog leuker door je eigen picknickmand mee te nemen of pauzeer bij leuke, authentieke zaken zoals De Landing in Baarland of Compagnie Surf et Turf in Hoedekenskerke.

Gezellige steden om te ontdekken

Natuurlijk heeft Zeeland meer dan natuurschoon alleen. De gezellige Zeeuwse steden zoals Goes, Middelburg, Veere en Zierikzee liggen binnen handbereik. Wil je naar de monumentenstad Zierikzee, dan passeer je de iconische Zeelandbrug. Hier maak je gegarandeerd prachtige foto’s. Houd je smartphone standby! In Goes is het alle dagen gezellig, zowel rond de Grote Markt als bij de historische stadshaven. En in Middelburg en Veere struikel je bijna over alle monumenten. Koers op een van deze steden aan via smalle binnenwegjes en langs authentieke Zeeuwse dorpen en ontdek hoe leuk een dagje Zeeland op de e-scooter of e-chopper is!

Winkelstad Goes

Zin in zo’n dagje uit in Zeeland?

Een e-scooter of e-chopper kun je eenvoudig online reserveren bij Scooter Huren Zeeland. Er zijn maar liefst zes locaties waar je kunt opstappen. Zo zit je direct dichtbij de route die je wilt rijden. Kinderen tot 12 jaar neem je gezellig achterop mee. Reken maar dat ook zij genieten van zo’n stoere tocht door Zeeland! Een dagje uit op de e-chopper of e-scooter is ook leuk als bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje. Kortom, reserveren, starten en genieten maar!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online