0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Scooter huren in Zeeland wordt nóg makkelijker!

Datum: 08-04-2022

Een scooter huren in Zeeland wordt nog makkelijker nu Scooter Huren Zeeland maar liefst zes locaties heeft waar je terecht kunt. Naast de hoofdlocatie aan het Kerkplein in Yerseke kun je vanaf vijf andere locaties op de Bevelanden je scooter starten. Dat treft! De Bevelanden lenen zich bij uitstek voor onvergetelijke tochten door mooie natuur, gezellige dorpen en steden en stoere zeedijken.

Scooters huren in Zeeland is een perfecte manier om Zeeland te ontdekken. En dat niet alleen, een scootertocht is enorm leuk om te maken. Ga samen op stap voor een romantische dag met z’n tweeën of nodig familie, vrienden of collega’s uit voor een tochtje over Zeeuwse wegen en dijken. Zeker weten dat jullie daar nog lang over blijven praten!

Volg de kustlijn van de Oosterschelde

De verhuurlocaties van Scooters huren in Zeeland vind je allemaal op de Bevelanden. Hier staan enthousiaste ondernemers voor je klaar om je letterlijk op weg te helpen. Een mooie opstapplaats is bijvoorbeeld de gezellige familiecamping Camping Linda in Wemeldinge. Net als Yerseke ligt Wemeldinge aan de Oosterschelde. Vanuit Wemeldinge kun je de prachtige kustlijn volgen naar Yerseke. Of kies een andere windrichting en zet koers naar de gezellige winkelstad Goes. Lunch daar bijvoorbeeld op de Grote Markt. Natuurlijk kun je ook in Goes opstappen. Eeterij – spelerij Vierlinden, midden in stadsrecreatiepark De Hollandsche Hoeve, is een perfect start- en eindpunt voor een scootertocht langs aantrekkelijke Zeeuwse dorpen en steden, stranden en boomgaarden. Op het grote terras bij Vierlinden krijg je alle ruimte om na te praten over jullie belevenissen. Natuurlijk met een hapje en drankje.

Scooter huren zeeland oosterschelde

Langs de bloemendijken in de Zak van Beveland

Vlakbij Goes vind je Op ’t Hof Olmenstein, een B&B met een historische bakker en Zeeuwse gastvrijheid. Onze tip? Begin of eindig je scootertocht in de theetuin, waar je kunt genieten van vers gebakken taart, huisgemaakte soep of kies voor een wijntje met een royale tapasblank. Pas wel op, als je eenmaal zit in de heerlijke tuin is het verleidelijk om te blijven zitten. Gelukkig is er veel te ontdekken. Maak een scootertocht langs de prachtige bloemendijken in de Zak van Beveland. Je rijdt daar door een lieflijk landschap van kronkeldijkjes, monumentale boerderijen, akkers en boomgaarden. Superleuk om te stoppen voor een picknick.

Aan weerszijden water

De Bevelanden worden omsloten door water. In het zuiden ligt de Westerschelde, de druk bevaren zeearm van en naar Antwerpen. Iedere vijf minuten passeert hier wel een schip, de één nog groter dan de ander. Vanuit Waarde, waar Zeeuws Genieten onze vierde verhuurlocatie is, kun je de buitendijkse fietspaden volgen. Zeeuws Genieten ligt op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde. Zowel de Wester- als de Oosterschelde zijn hier heel dichtbij. Ga je liever naar het Veerse Meer? Start je scootertocht dan bij Camping ’t Veerse Meer in Wolphaartsdijk. Wolphaartsdijk is een leuk toeristisch dorpje aan het Veerse Meer. Van hieruit kun je letterlijk alle kanten op. Bezoek bijvoorbeeld de winkelgezellige steden Goes en Middelburg of ga terug in de tijd in de historische steden Zierikzee en Veere.

Scooter huren Zeeland Vierlinden

Scooter huren in Zeeland kan heel eenvoudig

Huren kan bij alle locaties even eenvoudig: online of telefonisch. Service staat op elk van de verhuurlocaties op nummer één. Dit betekent dat je je auto eenvoudig kunt parkeren en op weg gaat met een scooter die optimaal onderhouden is. Natuurlijk geven we je graag tips en delen we de meest aantrekkelijke routes met je. Kortom, waar wacht je op? De scooters en routes staan al voor je klaar!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Wij hebben vandaag ontzettend genoten! De hele dag opstap geweest met de Tuktuk inclusief een heerlijke picknick!😋 Superleuk! Een echte aanrader, ook leuk voor kinderen en tieners!😊 Kortom wij gaan dit vaker doen! Bedankt voor de service!
Marinda Minderhoud
Marinda Minderhoud
02/05/2022
Hier twee scooters gehuurd (kaartjes via een andere aanbieder). Mooie en duidelijke website waar je kunt boeken vanaf diverse locaties. Personeel in Yerseke was een aardige man. Gaf duidelijke uitleg en was goed van vertrouwen. Scooters zagen er netjes uit en waren motorisch in orde. Heerlijk een uurtje of 3 rond gereden en het was een echte aanrader. Wij hebben genoten!
Familie Knap
Familie Knap
02/05/2022
Maandag 2de paasdag de Tuk Tuk gehuurd. Met 7 personen een leuke toer gedaan. Wij hebben ontzettend genoten en een geweldig ervaring!
Jos Steketee
Jos Steketee
20/04/2022
Heel leuk om te doen, ook al is de omgeving bekend. Voor herhaling vatbaar
Connie Dominicus
Connie Dominicus
19/04/2022
Een hele geslaagde middag gehad op de scooter door Yerseke en omgeving! De scooters waren in goede staat, en het personeel is erg vriendelijk. Een leuke manier om het mooie Zeeland te verkennen :)
Anne Marie Schrijver
Anne Marie Schrijver
04/04/2022
Voor een vrijgezellenfeest de scooters op locatie laten bezorgen en ophalen. Perfecte timing en service, dankjewel voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag!
Chiel Jansen
Chiel Jansen
04/04/2022
Onzettend leuke dag gehad met de stoere e-choppers! Heerlijk in het winterzonnetje en dankzij de tip voor handschoenen en muts hebben we het niet koud gehad!
Renske Visser
Renske Visser
23/02/2022
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online