+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Scooter huren in Zeeland wordt nóg makkelijker!

Datum: 08-04-2022

Een scooter huren in Zeeland wordt nog makkelijker nu Scooter Huren Zeeland maar liefst zes locaties heeft waar je terecht kunt. Naast de hoofdlocatie aan het Kerkplein in Yerseke kun je vanaf vijf andere locaties op de Bevelanden je scooter starten. Dat treft! De Bevelanden lenen zich bij uitstek voor onvergetelijke tochten door mooie natuur, gezellige dorpen en steden en stoere zeedijken.

Scooters huren in Zeeland is een perfecte manier om Zeeland te ontdekken. En dat niet alleen, een scootertocht is enorm leuk om te maken. Ga samen op stap voor een romantische dag met z’n tweeën of nodig familie, vrienden of collega’s uit voor een tochtje over Zeeuwse wegen en dijken. Zeker weten dat jullie daar nog lang over blijven praten!

Volg de kustlijn van de Oosterschelde

De verhuurlocaties van Scooters huren in Zeeland vind je allemaal op de Bevelanden. Hier staan enthousiaste ondernemers voor je klaar om je letterlijk op weg te helpen. Een mooie opstapplaats is bijvoorbeeld de gezellige familiecamping Camping Linda in Wemeldinge. Net als Yerseke ligt Wemeldinge aan de Oosterschelde. Vanuit Wemeldinge kun je de prachtige kustlijn volgen naar Yerseke. Of kies een andere windrichting en zet koers naar de gezellige winkelstad Goes. Lunch daar bijvoorbeeld op de Grote Markt. Natuurlijk kun je ook in Goes opstappen. Eeterij – spelerij Vierlinden, midden in stadsrecreatiepark De Hollandsche Hoeve, is een perfect start- en eindpunt voor een scootertocht langs aantrekkelijke Zeeuwse dorpen en steden, stranden en boomgaarden. Op het grote terras bij Vierlinden krijg je alle ruimte om na te praten over jullie belevenissen. Natuurlijk met een hapje en drankje.

Scooter huren zeeland oosterschelde

Langs de bloemendijken in de Zak van Beveland

Vlakbij Goes vind je Op ’t Hof Olmenstein, een B&B met een historische bakker en Zeeuwse gastvrijheid. Onze tip? Begin of eindig je scootertocht in de theetuin, waar je kunt genieten van vers gebakken taart, huisgemaakte soep of kies voor een wijntje met een royale tapasblank. Pas wel op, als je eenmaal zit in de heerlijke tuin is het verleidelijk om te blijven zitten. Gelukkig is er veel te ontdekken. Maak een scootertocht langs de prachtige bloemendijken in de Zak van Beveland. Je rijdt daar door een lieflijk landschap van kronkeldijkjes, monumentale boerderijen, akkers en boomgaarden. Superleuk om te stoppen voor een picknick.

Aan weerszijden water

De Bevelanden worden omsloten door water. In het zuiden ligt de Westerschelde, de druk bevaren zeearm van en naar Antwerpen. Iedere vijf minuten passeert hier wel een schip, de één nog groter dan de ander. Vanuit Waarde, waar Zeeuws Genieten onze vierde verhuurlocatie is, kun je de buitendijkse fietspaden volgen. Zeeuws Genieten ligt op het smalste stukje van Zuid-Beveland, in de polder van Waarde. Zowel de Wester- als de Oosterschelde zijn hier heel dichtbij. Ga je liever naar het Veerse Meer? Start je scootertocht dan bij Camping ’t Veerse Meer in Wolphaartsdijk. Wolphaartsdijk is een leuk toeristisch dorpje aan het Veerse Meer. Van hieruit kun je letterlijk alle kanten op. Bezoek bijvoorbeeld de winkelgezellige steden Goes en Middelburg of ga terug in de tijd in de historische steden Zierikzee en Veere.

Scooter huren Zeeland Vierlinden

Scooter huren in Zeeland kan heel eenvoudig

Huren kan bij alle locaties even eenvoudig: online of telefonisch. Service staat op elk van de verhuurlocaties op nummer één. Dit betekent dat je je auto eenvoudig kunt parkeren en op weg gaat met een scooter die optimaal onderhouden is. Natuurlijk geven we je graag tips en delen we de meest aantrekkelijke routes met je. Kortom, waar wacht je op? De scooters en routes staan al voor je klaar!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

+31 (0)113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online