0113-750711 info@scooterhurenzeeland.nl

Camping ’t Veerse Meer | Wolphaartsdijk

Camping ’t Veere Meer is een verhuurlocatie van Scooters huren Zeeland

Camping ‘t Veerse Meer heeft mooie centrale ligging in Zeeland. Een ideaal startpunt voor je scootertocht langs leuke Zeeuwse plaatsen. Wie van winkelen houdt, raden we aan een bezoek te brengen aan de gezellige steden Goes, Middelburg of Zierikzee. Daarnaast is ook het historische plaatsje Veere zeker een bezoekje waard.

Je kunt je auto eenvoudig en gratis voor de deur parkeren en direct op je scooter stappen. Uiteraard liggen er diverse routes voor je klaar op papier of via een QR code online.

Bij terugkomst kan je op de camping terrecht voor een kopje koffie met een versgebakken appelflap. Als het zonnetje schijnt, is het ook heerlijk genieten van een verfrissend drankje of ijs op het terras.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kijk rustig verder op onze website waarop veel informatie te vinden is. Nog vragen bel of mail ons gerust.


Routebeschrijving

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113 581 423 info@campingveersemeer.nl Contactformulier
Klanten over
Scooter Huren Zeeland
Top dag gehad, leuke manier om de omgeving te ontdekken. Goede uitleg en leuke routes gekregen.
Esdra Minnaard
Esdra Minnaard
27/09/2021
Wij hebben een hele leuke tour gedaan op de e-choppers. We kregen een route mee die makkelijk te volgen was. Wij zijn langs een prachtige route naar Goes gereden en na daar wat te hebben gedronken weer terug gereden naar Yerseke. Je bent zeker wel een hele middag zoet. We hadden in de week voorafgaand een afmelding, na een telefoontje is er 1 e-scooter gecanceld en kregen we meer terug dan dat eigenlijk op de website stond, hele goede service dus! Als je een leuke activiteit zoekt voor een grotere groep dan is dit zeker een aanrader!
Klarina Schot
Klarina Schot
27/09/2021
Heerlijke e-choppers, goed verzorgd. Was zeer gezellige dag😎☀️
Haarstudio Jose
Haarstudio Jose
13/09/2021
Super dag gehad op de e-scooter. Een aanrader. Ook als senior kun je een mooie dag beleven en top genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft.
Jannie de Bel
Jannie de Bel
30/08/2021
Vriendelijke mensen. Top! Voor herhaling vatbaar.
Sandra Swerts
Sandra Swerts
21/08/2021
Vriendelijk mensen
Eva Soriano
Eva Soriano
31/07/2021

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Scooter Huren Zeeland | Sitemap | Website door: Steketee Online